Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.05.2015 19:22:37
Deli članek:

Koliko Neymar vsak mesec porabi za frizerja?

vszi

Zato, da je njegova pričeska zmeraj brezhibna, je brazilski čudežni deček pripravljen plačati ogromno denarja.

Španski mediji so ponudili zelo zanimivo zgodbo o Neymarju in njegovi pričeski oziroma osebi, ki skrbi, da je le-ta ves čas brezhibna. Ko je brazilski virtuoz prišel v Barcelono, sta mu soigralca Dani Alves in Rafinha svetovala, da naj za osebnega frizerja izbere Wagnerja Tenoria, ki pričesko ureja tudi njima. 

Neymar je nasvet brazilskih kolegov poslušal in vse od prihoda v Katalonijo je Wagner Tenorio, ki je v Španiji prava mala zvezda, njegov frizer. 

"Ko je Neymar prišel v Barcelono, so bili njegovi lasje v zelo slabem stanju. Prevečkrat je menjal frizuro, prevečkrat si je barval lase. Prva stvar, ki sem jo naredil, je bila, da sem ga ostrigel na kratko. Potem se je začel proces. Danes so njegovi lasje svilnati," je španskim medijem razložil Tenorio. 

"Sicer sam nimam veliko časa na voljo, toda njemu sem na razpolago ves čas. Pome zmeraj pošlje voznika, ta me potem odpelje k njemu, kjer ga postrižem," je še dejal Tenorio in razkril, koliko zvezdniku Barcelone računa za svoje usluge: "Težko je preračunati, koliko točno ga vse skupaj stane. Vedeti morate, da takšne usluge niso na voljo vsem. Vsekakor pa ga ne strižem za manj kot 2000 evrov mesečno."