Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
08.04.2015 15:21:07
Deli članek:

Nogometaši Olimpije na modni brvi

Nikola Miljković

Nogometaši edinega ljubljanskega nogometnega prvoligaša se bodo prihodnjo sredo v okviru tedna mode preizkusili v manekenski vlogi.

Nogometne drese, majice, ščitnike, čevlje, nogavice bodo zamenjali za sodobna in trendovska oblačila ter predstavili novo kolekcijo oblačil za nogometaše, navijače in simpatizerje NK Olimpija. 

Nogometaši so z veseljem sprejeli povabilo in se pridružili družbeno odgovornemu projektu, katerega plod je blagovna znamka oblačil Kick by Olimpija.

Projekta ne bi bilo brez donacije finančne skupine Hypo Alpe-Adria-Bank, ki je študentom Oddelka za tekstilstvo Naravoslovno-tehnične fakultete v Ljubljani omogočila realizirati njihova modna snovanja v sklopu naloge, oblikovati enotna tako imenovana casual oziroma oblačila za prosti čas za nogometaše, navijače in simpatizerje Olimpije.

Blagovno znamko Kick by Olimpija bodo predstavili prihodnjo sredo, 15. aprila, v sklopu Tedna mode 2015, ob 19. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Izbrana oblačila bodo v vlogi manekenov predstavili nogometaši Olimpije, ki bodo oblačila, ki jih bodo v prihodnje tudi sami nosili na vseh uradnih klubskih dogodkih, predstavili s sprehodom po modni brvi. Oblačila bodo naprodaj tudi vsem navijačem, privržencem kluba kot tudi drugim.