Angela Merkel Svet24.si

Nemška »Mutti« naznanila, da bo postregla s ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

gv
gv
0 11.03.2015 13:04:18

20 Zlatanovih "zlatih" izjav

Reuters
Šved Zlatan Ibrahimović velja za enega najboljših nogometašev. Njegova kvaliteta na zelenici ni sporna, zanimiv pa je tudi medijem, katerim velikokrat postreže z zanimivimi izjavami. Nekaj najboljših si lahko preberete v spodnjih vrsticah.

1. "Zlatan se ne udeležuje avdicij." - Ibrahimović o tem, da ga je iz Malmöja v Arsenal želel pripeljati Wenger, toda sprva le na preizkušnjo.

2. "Prav gotovo ne! Naročil sem letalo, je precej hitrejše." - Ibrahimović o govoricah, da je kupil športnega porscheja.

3. "Ne morem si pomagati, ampak se lahko le nasmejem dejstvu, kako popoln sem." - Ali je dodaten komentar sploh potreben?

742-18-ibrahimovic re
Reuters
4. "Svetovnega prvenstva brez mene se ne splača gledati." - Ibrahimović ni mogel iz svoje kože po izpadu Švedske v dodatnih kvalifikacijah za SP 2014. 


5. "Kar lahko Carew naredi z nogometno žogo, lahko jaz s pomarančo." - Tako se je Ibrahimović odzval na besede Johna Carewa, ki je dejal, da so nekatere poteze švedskega nogometaša nesmiselne.

6. "Nič. Saj že ima Zlatana." - S takšnim odgovorom je Ibrahimović postregel medijem, ki so ga vprašali, kaj bo ženi kupil za rojstni dan.

7. "Iščemo stanovanje. Če ga ne bomo našli, potem bom kupil kar hotel." - Ibrahimović o iskanju stanovanja v Parizu.

8. "Najprej sem šel levo in tudi on. Nato sem preigraval desno, pa je šel za menoj. Nato sem šel spet levo, on je pa odšel po hot-dog." - Ibrahimović o preigravanju nekdanjega centralnega branilca Liverpoola Stephaneja Henchoza.

9. "Za en d*ek me zanima, kdo bo zmagal. Jaz grem na počitnice." - Ibrahimović po izpadu Švedske iz EP 2012.

10. "Če kupiš mene, je tako, kot bi kupil ferrarija." - Ibrahimović je našel primerjavo med samim seboj in avtomobilsko znamko.

768-17-ibrahimovic re
Reuters
11. "Poškodovan Zlatan je resna stvar za katerokoli ekipo." - Ibrahimović o njegovi odsotnosti


12. "Punca, pridi k meni na obisk in pripelji še svojo sestro. Ti bom pokazal, kdo je gej." - Ibrahimović zna pokazati tudi svojo temnejšo stran, ko je deležen obtožb na račun spolne usmerjenosti.

13. "Tudi jaz imam rad ognjemet, ampak si ga privoščim na vrtu ali pa v stojnici s kebabi. Nikoli v moji hiši." - S temi besedami se je Ibrahimović odzval na dejanje italijanskega nogometaša Maria Balotellija.

14. "Zlatanov slog!" - Ibrahimovič o tem, kakšen slog igre goji, glede na to, da je Šved z jugoslovanskimi koreninami.

15. "Lahko igram na vseh enajstih položajih, saj dober igralec lahko igra povsod." - Ibrahimović lahko igra kjerkoli. Tudi na golu, kjer bi bil zagotovo boljši od številnih poklicnih vratarjev.

ibrahimovic
16. "Enkrat sem se oblekel v črna oblačila in oponašal Ramba. Nato sem vzel par velikih klešč in ukradel vojaško kolo." - Ibrahimović o svoji skoraj zapravljeni mladosti. 


17. Novinar: "Kdo bo zmagal na svetovnem prvenstvu?"
Ibrahimović: "Samo bog ve."
Novinar: "Njega bi to v tem trenutku težko vprašal."
Ibrahimović: "Zakaj? Saj ga ravno zdaj gledate." - Ibrahimović ima o sebi vse prej kot skromno mnenje.

18. "Nisem te poškodoval namenoma in to veš. Če me še enkrat obtožiš, ti bom zlomil obe nogi in tokrat bo namenoma." - Ibrahimović je na tekmi Švedska - Nizozemska poškodoval kapetana svojega kluba Rafaela van der Vaarta, ta pa ga je obtožil, da je bilo nalašč.

19. "Onyewu je takšen, kakršen mora biti boksar v težki kategoriji. Visok je 195 centimetrov, tehta skoraj sto kilogramov in kljub temu me ni mogel ukrotiti." - Ibrahimović o bližnjem srečanju z nekdanjim soigralcem Oguchijem, kljub temu, da jo je takrat odnesel z zlomljenim rebrom.

20. "Če si Rooney še zmeraj želi selitve v drug klub, potem lahko pride k nam v Pariz. Toda moral se bo navaditi, da Zlatan dosega lepše in boljše zadetke kot on." - Ibrahimović se ne boji nikogar.

Članki iz rubrike