srebrnoprogasta napihovalka Svet24.si

Foto: Slovenski ribič Anton ulovil eno najbolj ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Anastasija Jović Njena.si

POP TV preseneti z novo voditeljico

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

liz
liz
0 10.03.2015 19:55:02

Okradla sta napačnega (video)

vszi
Povsod je precej tatov, zato na vsakem koraku poslušamo o tem, da je dobro paziti na svojo lastnino.

Vendar pa včasih tudi to ni dovolj, saj bo(do) tisti, ki si močno želi(jo) nekaj ukrasti, storil(i) vse, da tudi uresniči(jo) svojo namero. Podobno je bilo pred dnevi v Omahi, v ameriški zvezni državi Nebraska. Nepridiprava sta namreč pred telovadnico povsem izpraznila neko vozilo in z ukradeno robo pobegnila v noč.

Ko se je lastnik vrnil do svojega vozila, je videl, da je to odprto in da je izginilo vse, kar je bilo v njem. Zato je pregledal posnetke nadzorne kamere v svoji telovadnici, poleg tega pa je preveril še transakcije z bančne kartice. Ko je zbral vse informacije, je uspešno izsledil tatova, ki sta se z ukradenim vozilom zadrževala na parkirišču pred trgovino.


"Zablokiral sem ju z avtom, izstopil in potrkal na njuno okno. Rekel sem jima, da imata moje stvari, da so policisti že na poti in da ne moreta nikamor," je dejala žrtev. Slednja je še dodala, da je osumljenec začel bežati in se zatekel v trgovino, kjer ga je dohitela in poklicala varnostnike. Na koncu so prišli policisti in aretirali oba osumljenca.

"Glede na moje znanje, bi se lahko odzval povsem drugače, a se nisem," je dejal oškodovanec. Če veste, da je bil to 37-letni Ryan Jensen, nekdanji borec v seriji MMA (mixed martial arts), si ni težko predstavljati, kaj vse bi se lahko zgodilo nepridipravoma.

Jensen je v 17-letni karieri v MMA zbral dvajset zmag (deset z nokavtom) in osem porazov. Prav tako pa ima izkušnje tudi iz serije UFC (ultimate fight championship). Na koncu sta jo predrzneža še dobro odnesla.

Članki iz rubrike