elvis, tom-parker, kralj Svet24.si

Na dražbi prodali ikonične Presleyeve modre ...

Tit, bolezen DMD, Duchennova mišična distrofija Svet24.si

Otroci trpijo, o njihovi usodi pa odloča ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

tp
tp
0 05.02.2015 18:23:12

Kjer je dim, tam je Wilshere

Kot da trener Arsenala Arsene Wenger ne bi imel dovolj težav s poškodbo prvega zvezdnika, mu zdaj nove sive lase povzroča Jack Wilshere.

Najprej je Wenger želel Alexisa Sancheza zgolj spočiti, nato je imel Čilenec nekaj bolečin, na koncu pa se je vse skupaj razvilo v poškodbo, zaradi katere bo moral izpustiti sobotni derbi s Tottenhamom. Kaj to pomeni za prihodnost in koliko časa bo Sanchez odstoten, so trenutno skrbi, ki so najvišje na seznamu vseh, s katerimi se francoski strokovnjak trenutno sooča.

Za slabo podobo v očeh javnosti pa je spet poskrbel Jack Wilshere. Vezist je bil pred leti eden od najbolj obetavnih mladih nogometašev na Otoku, kar bi mu verjetno tudi bolj ali manj uspelo, če se ne bi prevečkrat vdajal pastem nočnega življenja. Še posebej rad poprime za cigareto in se z njo pojavlja v javnosti. Nazadnje je poletje preživel v Las Vegasu, kjer so ga paparaci ujeli z alkoholom v eni in cigareto v drugi roki. Wilshere se je po tem opravičil, čeprav ni bilo prvič, da je to storil. In kot se je izkazalo, tudi ne zadnjič. Oče dveh otrok je nazadnje kadil šišo v londonskem lokalu, prijateljica pa je fotografijo objavila na Instagramu. A čeprav jo je takoj tudi izbrisala, to angleškim medijem ni ušlo. Kakšna kazen za to nespametno dejanje čaka Wilsherja, še ni znano. Nazadnje, ko si je takšno neumnost privoščil poljski vratar Wojciech Szczesny, ga nismo več videli med vrati na tekmi premier lige.

Članki iz rubrike