thai-teacher Svet24.si

Tajska učiteljica med poučevanjem na internet ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

tp
tp
0 05.02.2015 17:38:38

Cristianovih 30 in posebno darilo (foto)

Danes so pri Barceloni praznovali triindvajseti Neymarjev rojstni dan, razlogov za slavje pa je bilo večje pri njihovih rivalih.

Ne sicer zaradi zdravstvenega kartona, ki bo Jamesa Rodrigueza zaradi zlomljene koščice od igrišč oddaljila dva meseca, temveč zaradi rojstnega dne svojega prvega zvezdnika. Natanko sedem let pred Neymarjem je namreč na svet prijokal Cristiano Ronaldo. Danes je dopolnil okroglih trideset let, svoje privržence in pa verjetno tudi sebe pa je razveselil s prav posebnim darilom. Svojo novo linijo spodnjega oblačila in to le nekaj tednov po tem, ko je predstavil še elegantne srajce.

Ni kaj, najboljši nogometaš na svetu ve, kako svojo okroglo obletnico proslaviti v slogu. Seveda so čestitke na njegov naslov kar deževale, nanj pa so se s videom tridesetih zadetkov spomnili tudi pri Uefi. Toda verjetno bi bilo daleč najlepše, čeprav nekoliko zapoznelo, darilo, če bi po dveh tekmah prepovedi igranja zaradi rdečega kartona, uspel odločiti tekmo proti mestnemu tekmecu Atleticu. 

Galerija

Članki iz rubrike