psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

liz
liz
0 31.01.2015 16:07:21

Po Ronaldu tudi Messi (video)

vszi
Kadarkoli teče pogovor o najboljšem nogometašu na svetu v zadnjih letih, se v ospredju vedno pojavljata imeni Cristiana Ronalda in Lionela Messija.

TIsti, ki obožujejo enega, načeloma ne marajo drugega. Dejstvo je, da sta oba vrhunska, sta si pa karakterno precej različna. Medtem ko Portugalec velja za precej samovšečnega človeka, naj bi Argentinec predstavljal njegovo nasprotje.

Slednji na zunaj daje vtis, da je precej tih, sramežljiv in vase zaprt človek. Vendar pa bomo tokrat predstavili še nekoliko drugačno plat Lionela Messija.

V zadnjem času smo veliko sllišali o tem, da ima trener Barcelone Luis Enrique nekaj težav s svojim prvim zvezdnikom, ki naj bi imel vajeti moštva kar v svojih rokah. S podobnimi težavami naj bi se srečeval tudi prejšnji trener Barce Tata Martino. Po tem sodeč je mnenje o Messiju mogoče le nekoliko zgrešno, zelo verjetno pa je, da je resnica nekje vmes.



Sedemindvajsetletnik je na zanj neobičajen način nase opozoril včeraj, ko se je na trening pripeljal z zelo vpadljivim jeklenim konjičkom.

Če smo pred kratkim poročali o tem, da se je Cristiano Ronaldo na treningu Reala pojavil z Lamborghinijem Aventador, je šel Messi v povsem drugo smer. Videli so ga namreč za volanom luksuznega Cadillacovega Escaladeja, ki je precej podoben avomobilu, s katerim se prevaža ameriški predsednik Barack Obama.

Osnovna cena tega avtomobila, ki ga krasi 6,2-litrski motor s 420 konjskimi močmi, je okoli sto tisoč evrov.

Članki iz rubrike