Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

de
de
0 24.01.2015 20:41:34

Tyson navdih črpal iz fašističnega vodje

Reuters
O tem, da je Mike Tyson zelo poseben človek, ni nobenega dvoma.

Nekdanji večkratni svetovni prvak v težki kategoriji je že v času, ko je bil aktiven boksar poskrbel za vrsto škandalov, o katerih ste - v to smo prepričani - že veliko slišali. Tudi po koncu profesionalne kariere pa se Tyson ni umiril. Zaradi drog se je večkrat znašel v težavah, med drugim je moral razglasiti tudi osebni bankrot. 

Če je v ringu veljal za neuničljivega in če so se ga med vrvmi nasprotniki kar malce bali, pa je zdaj Tyson le še tarča posmeha. V želji po zaslužku večkrat brije norca iz samega sebe - verjetno vam je znan film Prekrokana noč (Hangover) - zdaj pa se je odločil, da bo sodeloval tudi pri novi plošči pop kraljice Madonne. Z njo bo zapel v pesmi z naslovom Iconic. 



"Ko te pokliče Madonna, se odzoveš povabilu. Nisem vedel, kaj želi od mene, če želi da pojem, ali da repam. Bila je v studiu skupaj s producentom, vstopil sem in kar začel govoriti. Govoril sem o svojem življenju in o stvareh, zaradi katerih sem trpel. Izrekel sem nekaj zares norih stvari. Vse skupaj je bilo zelo močno," je dejal Tyson.

Tyson naj bi svoje del posnel v enem poskusu, spregovoril pa je o tem, od kod je črpal navdih in pri tem dvignil ogromno prahu onstran luže: "Ko sem govoril, sem razmišljal, da sem kot Benito Mussolini. Bil je zelo aroganten, ampak poskušaš ga razumeti iz pozitivne perspektive, bil je navdihujoč. Ko si ga gledal po televiziji - čeprav nisi razumel, o čem govoriš - te je kar hipnotiziral. Tudi nase gledam na tak način. Vem, veliko ljudi bo reklo, 'pa ta človek je fašist' in podobne stvari, ampak človek, ko ga gledaš, lahko izvlečeš veliko pozitivnih stvari. Ni čudno, da je tako privlačil Hitlerja. Mussolini te je lahko hipnotiziral. Toliko ponosa je bilo v tem, o čemer je govoril. Jaz sploh nisem Italijan, ampak čutim ponos, ki ga projecira. Imel je takšen ulični 'swag'. Uporabljal je geste z rokami in premikal svojo glavo, še preden je sploh obstajal hip-hop."

Članki iz rubrike