Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
07.11.2014 18:43:21
Deli članek:

Kakšne visoke pete, piščalka je tisto pravo

vszi

Italijanska lepotica se je odločila za nov izziv, modne brvi je zamenjala za zelenico.

Claudia Romani je dolga leta denar služila kot manekenka in bila pri tem zelo uspešna. 

Dvaintridesetletna temnolaska, katere noge so pri britanski reviji Q pred leti ocenili kot najlepše na Danskem (tja se je preselila v poznih najstniških letih), leta 2012 pa so jo pri reviji FHM uvrstili na seznam deklet z najlepšimi bikini telesi, je visoke pete zamenjala za kopačke. 

Čeprav se je začelo kot šala, ko se je za noč čarovnic oblekla v sodnico, se je zdaj izkazalo, da je dekle mislilo veliko bolj resno, kot se je sprva zdelo. 

Claudia je namreč po več mesecih učenja in treniranja uspešno opravila izpit za sodnico, z novo licenco pa bo lahko dolga leta velika navijačica Milana lahko sodila tako na tekmah serie A kot tudi B. Za to pravi, da je v njeni prihodnosti, zaenkrat bo prve sodniške korake naredila na tekmah nižjih lig. V serie A še nikoli tekme ni sodila sodnica, do tega statusa pa se je sicer zelo težko prebiti, saj so potrebne dolgoletne izkušnje. Vseeno zagotavlja, da je to njen cilj. "Da lahko na igrišču tečeš ob vseh teh vrhunskih nogometaših, mi je predstavljalo nekaj, česar nisem mogla zamuditi," pravi Italijanka, ki zadnjih nekaj let živi v Miamiju. 

Zapeljivi zdaj že nekdanji manekenki je sicer šport zelo blizu. Že več let prijateljuje s nekdanjimi nogometaši kot sta Filippo Inzaghi in Christian Vieri, kot manekenka je bila ambasadorka kolesarske dirke Giro d'Italia, sodeluje tudi z italijansko ragbi reprezentanco. 

S takimi in drugačnimi ekipami se je povezala, ko je leta 2009 prišlo do naravne katastrofe v L'Aquili, kjer je odraščala in na tak način zbirala denar za obnovo mesta, ki ga potres skoraj docela uničil.

Galerija