Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 19. februarja

KOLUMNA NOVA Damir Crncec PL Reporter.si

Napad na policijo nam kaže kako blizu je ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Tamara Kedačič
Tamara Kedačič
0 04.12.2017 09:30:06

GROZLJIVA izpoved nekdanjega dolgoletnega vratarja Maribora: Zaslišal sem pok, nato pa sem zagledal očeta, ki je negibno obležal

Grega Wernig
Med vratnici velenjskega Rudarja se je pred letošnjo sezono preselil čuvaj mreže, ki je slovenskim ljubiteljem nogometa še kako znan.

Marko Pridigar, ki je tokrat z nami delil svojo življenjsko in nogometno zgodbo, je namreč kar desetletje igral za Maribor in za vijoličaste zaigral na 149 tekmah. Dvakrat v svoji karieri se je podal tudi v tujino; igral je na Cipru in kratek čas tudi na Islandiji, dokler se ni spet vrnil bliže domu. Dvaintridesetletni čuvaj mreže, sicer diplomirani trener nogometa, nam je zaupal tudi zelo strašljivo izkušnjo, ki je zelo spremenila njegov pogled na življenje in zaradi katere njegov oče še danes praznuje dva rojstna dneva.

Njegovega očeta je namreč pred devetimi leti na Hrvaškem zadela strela. "Na morju se je v daljavi pripravljalo neurje, sploh še ni deževalo, zato sva se z očetom odločila, da bova še pravočasno pokrila avtomobila. Oče je bil na eni strani, jaz na drugi, kar naenkrat pa sem zaslišal glasen pok. Šel sem na drugo stran, kjer je oče obležal nezavesten. Po nekaj trenutkih se je vendarle zavedel, poklicali smo rešilca in na srečo se je vse skupaj dobro končalo. Tudi zdravniki so rekli, da bi se lahko končalo veliko huje. Tako zdaj na dan te nesreče vsako leto praznujemo še en očetov rojstni dan," nam je pripovedoval Marko in nadaljeval: "Oče si je pri tem poškodoval oko. Ni sicer oslepel, je pa zelo slabo videl in je moral na operacijo. Zdaj je z njim vse v redu. Zaradi te izkušnje moram priznati, da je ob vsakem neurju in bliskanju zdaj drugače kot prej. Ni me strah, toda ne zadržujem se več zunaj. Včasih nisem niti pomislil na to, da bi se zgodilo kaj takega. Kdo bi si mislil, da bo sredi kampa strela iz daljave udarila v drevo, nato pod avto in naravnost v očeta."

CELOTEN POGOVOR Z NEKDANJIM VRATARJEM MARIBORA O ČASU V DRESU VIJOLIČASTIH, O TENIŠKEM ZNANJU MITJE VILERJA, O TEM, KAKO JE BRATA SKORAJ PREDOLGO DRŽAL POD VODO IN ŠE ČEM SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike