Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
27.08.2024 14:40:44
Deli članek:

Ustvarjalen začetek šolskega leta v Centru Vič z delavnicami in brezplačnim ogledom drive-in kino predstave Jaz, baraba4!

V Centru Vič bo pestro dogajanje ob začetku šole

Novo šolsko leto bodo lahko tudi letos šolarji skupaj s starši v Centru Vič pričakali z veliko zabave in ustvarjanja. Ta petek se bodo lahko otroci med 10. in 13. uro ter med 15. in 19. uro na delavnicah preizkusili v poslikavi obraza in ustvarjanja zapestnic prijateljstva ter se družili z zabavno maskoto Happy.

Celotno dogajanje bo to soboto ob 20.30 popestrila brezplačna projekcija drive-in kina z animiranim filmom Jaz, baraba 4!. Priljubljeni superzlobnež Gru, zdaj agent Lige proti zlobnežem, se bo soočil z novim sovražnikom Maximom Le Malom in njegovo usodno spremljevalko Valentino, kar bo prisililo družino v beg. Prizorišče se odpre ob 19.30, ko bodo na voljo otroške delavnice in poslikave obraza. Ob 20.30 sledi ogled risanke. Število mest je omejeno, rezervacij ni.

Če boste konec tega meseca še na dopustu, brez skrbi. Delavnice poslikav obraza, ustvarjanja zapestnic prijateljstva ter druženje z maskoto Happy se vračajo v ponedeljek, 2. septembra, in torek, 3. septembra, med 16. in 19. uro.

V Centru Vič šolarjem želijo uspešno novo šolsko leto, polno novih izkušenj in znanj. Vse potrebščine za uspešno vrnitev v šolske klopi, kot so pisala, zvezki, torbe in copati, lahko nakupite v poslovalnicah Centra Vič, kot so Interspar, Hervis, Bags&More, Mladinska knjiga, Deichmann, Vučko copati in mnoge druge. Prav tako vabljeni k sodelovanju v nagradni igri »Z Desetakom v šolo«, kjer nagrajujejo šolske nakupe. Podelili bodo 500 evrov v darilnih bonih Desetak, nagradna igra traja do četrtka, 5. septembra 2024.

Primož Pičulin
Drive-in kino v Centru Vič je doživetje za vse generacije