© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
11.07.2024 10:11:14
Deli članek:

Ujemite poletna znižanja v Cityparku in uživajte v vročini na hladnem

Tik pred odhodom na dopust lahko po znižanih cenah obogatite svojo poletno garderobo ali pa si preprosto kupite kakšen poseben kos.

V naši največji nakupovalni destinaciji Citypark številne prodajalne vabijo s poletnimi znižanji. Calzedonia, Intimissimi, s.Oliver, Lisca, CCC in številne druge imajo tudi do 70-odstotni popust na oblačila, obutev in modne dodatke. Na policah trgovin s pestro izbiro kolekcij bo zagotovo vsakdo našel kaj zase. Ujemite poletna znižanja, da lahko brezskrbno odhitite na težko pričakovane počitnice z novimi kopalkami, poletnimi oblekicami, pisanimi čevlji, senčnikom in sončno kremo v novi torbici.

V Cityparku imajo vedno v mislih zdravje obiskovalcev in optimalno nakupovalno izkušnjo. Pred vročinskim valom se lahko obiskovalci skrijete na prijetno ohlajenih nakupovalnih ulicah in se okrepčate v številnih gostinskih lokalih. V juliju in avgustu vas bomo vsako sredo po 16. uri obdarili z brezplačnimi poletnimi osvežitvami. Pred trgovino Interspar vas bodo prijazne hostese pričakale z okusnimi sladolednimi lučkami in ohlajenimi pijačami.

Citypark upravlja družba SES Spar European Shopping Centers, ki trenutno upravlja 31 nakupovalnih lokacij v srednji, južni in vzhodni Evropi z najemno površino (GLA) več kot 855.000 kvadratnih metrov. SES je v segmentu velikih nakupovalnih središč vodilni na avstrijskem in slovenskem trgu. Z več kot 112 milijonov obiskovalcev na leto so trgovski partnerji v SES-ovih nakupovalnih destinacijah v letu 2023 ustvarili promet od prodaje v višini 3,32 milijarde evrov. SES svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, vodenja gradnje, oddajanja trgovskih prostorov ter upravljanja središč in objektov, zelo uspešno ponuja tudi kot storitev zunanjim lastnikom nakupovalnih destinacij. SES-ove nakupovalne destinacije so prejele več domačih in mednarodnih priznanj za arhitekturo in oblikovanje, trajnost, prometno ureditev in inovativno trženje. Nakupovalna destinacija ALEJA Ljubljana je leta 2023 prejela svetovno priznano nagrado ECSP Design and Development Award v kategoriji »Novogradnje nakupovalnih središč s površino od 15.000 do 45.000 kvadratnih metrov«. SES je del skupine SPAR Avstrija. Citypark z več kot  120 trgovinami in lokali je s 53.000 m2 nakupovalnimi površinami največja nakupovalna destinacija v Sloveniji. Je nosilec certifikata TÜV za sistem energetskega upravljanja po EN: ISO 50001. 

Dodatne informacije na www.citypark.si in www.ses-european.com.