kladivo sodnik Svet24.si

Sodniki bodo dobili mesečni dodatek k plači

višji-jaz Svet24.si

Prestopajmo meje razuma!

885891_1698149615-snezic2-16981495925 Necenzurirano

Janša je lagal: s Snežičem sta v rednih stikih

klakocar golob m24 mv Reporter.si

Glavobol za Goloba: »drama queen« Urška ...

kopitar Ekipa24.si

Kopitar in holivudski uvod v tekmo: Slovenec, ...

Arbadakarba 1 Njena.si

Skrivnost čarovniškega spektakla: Izvedba na ...

luka doncic Ekipa24.si

Kaj pa to?! Luka Dončić je dobil denarno kazen ...

ou
ou
0 21.09.2023 11:06:45

Naši vrhunski odbojkarji so prejeli vrhunske mobitele in mobilni NEO za najboljšo TV-izkušnjo

Slovenski odbojkarji, ki so nas na evropskem prvenstvu navdušili s tretjim mestom, se pripravljajo na odhod na Japonsko, kjer bo potekal kvalifikacijski turnir za uvrstitev na olimpijske igre, ki bodo naslednje leto v Parizu.

Pred odhodom in med treningi so reprezentanti obiskali Telekom Slovenije, ki je generalni pokrovitelj reprezentance in ki jim je skupaj s Samsungom podaril vrhunsko nagrado – najnovejši mobitel Samsung Galaxy S23 5G. Telekom Slovenije je ob tem reprezentante opremil tudi z mobilnim dostopom do TV-platforme NEO, ki sicer z vrhunskim govornim upravljanjem praktično nima konkurence v slovenskem prostoru.


Reprezentante, trenerja in spremljevalno ekipo so z navdušenjem sprejeli člani uprave in zaposleni Telekoma Slovenije. Tine Urnaut, kapetan slovenske odbojkarske reprezentance, se je v imenu reprezentantov zahvalil za nagrade in predvsem za dolgoletno podporo, Boštjan Košak, predsednik uprave Telekoma Slovenije pa je izpostavil, da nas odbojkarji navdušujejo s svojo borbenostjo, nepopustljivostjo in željo po zmagi ter se jim zahvalil, da povezujejo Slovenijo.

Telekom Slovenije sodi med tradicionalne in največje podpornike slovenskega športa in športnikov. Je sponzor številnih športnih zvez, klubov ter profesionalnih in rekreativnih športnih dogodkov. Poleg odbojkarjev je med drugim podpornik slovenskih olimpijcev, smučarjev, kolesarjev, nogometašev, atletov, kajakašev, rokometašev, veslačev, podpira mnoge slovenske športne klube ter je sponzor kolesarske dirke Po Sloveniji, Maratona Franja, tekem v smučarskih skokih v Planici in številnih drugih dogodkov.

Članki iz rubrike