soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

382806463_710305964463822_8546834431065828572_n Svet24.si

Foto: Janko pridelal najtežjo in najlepšo bučo,...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

azbe jug maribor Ekipa24.si

Nepogrešljivi član Maribora brez ovinkarjenja o ...

Pogovori o njegovem vodenju jutranjih poročil in oddaje Politično na RTV Slovenija že potekajo, kar Odkrito.si

Voditelj Nejc Krevs odkrito o razrešitvi

porsche doncic Ekipa24.si

Želite kupiti Dončićevo 'zverino'? Lukov ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 06.09.2023 08:17:20

55. MOS v znamenju trajnostnega razvoja in mobilnosti

Bliža se največji in najbolj tradicionalni sejem MOS, ki že 55 let povezuje razstavljavce z različnih področij ter na enem mestu združuje ponudbo za dom, gradnjo, turizem in prosti čas. Predstavljen bo v tradicionalnih segmentih MOS DOM, MOS TURIZEM, MOS TEHNIKA ENERGETIKA, MOS B2B in MOS PLUS.

Osrednja tema letošnjega MOS-a je trajnost. Obiskovalci bodo imeli priložnost preizkusiti in spoznati različna e-prevozna sredstva, od e-koles do avtomobilov, Evropski teden mobilnosti pa bomo podprli z akcijo »S kolesom na MOS«.

Na enem mestu bo zbrana tudi pestra ponudba za dom, gradnjo, prosti čas, zdravo hrano. Na MOS se bodo predstavili številni poklici in rokodelske delavnice, s čimer posebej nagovarjamo osnovnošolce in srednješolce, ki razmišljajo o svoji poklicni prihodnosti.

MOS bo povezal gospodarstvo in znanost – predstavljene bodo inovacije in uspešni primeri sodelovanja med znanostjo in gospodarstvom, vključno z elektroniko, robotiko, energetiko, biotehnologijo in vesoljsko tehnologijo. Posebna pozornost bo namenjena mladim raziskovalcem, poleg tega pa bodo obiskovalci izvedeli veliko tudi o trendih razvoja umetne inteligence.

MOS 2.dan-48

Na MOS-u se boste lahko podrobneje seznanili s pohodništvom, kolesarjenjem, zimskimi in vodnimi doživetji ter novimi možnostmi za team building. Prav tako bodo razstavljavci predstavili wellness, zdraviliški, kongresni, kulturni in dentalni turizem, skupaj s področjem kampinga in karavaninga.

Sejem bo ponudil vpogled v digitalizacijo, saj bodo različna ministrstva predstavila digitalne storitve in preobrazbo javnih ustanov za lažje opravljanje spletnih storitev v luči digitalne preobrazbe.

Največja poslovno-sejemska prireditev v Sloveniji in širše bo potekala vsak dan med 13. in 17. septembrom, od 9. do 18. ure (v nedeljo od 9. do 17. ure).

Pohitite, saj v naši spletni trgovini trenutno poteka akcija 1 + 1 GRATIS. Kliknite TUKAJ.

Akcija velja le v predprodaji.

Članki iz rubrike