Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

(kmj)
(kmj)
0 15.03.2023 10:42:01

Pred nami je vikend norih avantur v ALEJI

Ne zamudite vikenda norih avantur z velikimi popusti in nagradno igro v ALEJI
Jošt Gantar
Ste navdušeni nad glasbo in se radi zazibate v prijetnih ritmih? Pogrešate čase, ko ste bili na plesišču? Imate radi pestro dogajanje in iščete nove ideje? Potem imajo za vas v ALEJI nekaj prav posebnega.

Pridružite se jim na vikendu norih avantur, kjer bo ta petek in soboto poleg odlične glasbe super nakupovalno vzdušje. Skupaj z DJ-em vas vabijo na vznemirljivo nakupovalno izkušnjo, kjer vas bodo v trgovinah pričakali z norimi popusti in noro ponudbo.



Da bo nakupovanje še slajše, pa vas čaka tudi bogata nagradna igra »ALEJIN JACK«, kjer bodo med obiskovalce podelili kar 2.500 evrov v darilnih bonih Desetak, ki bo letos praznoval že svoj 11. rojstni dan. Za sodelovanje v nagradni igri se z računom o opravljenem nakupu zglasite pri njihovem JACK-u, ki se bo nahajal na osrednjem prireditvenem prostoru. Z malo sreče si boste s pritiskom na gumb in zmagovalnim zvokom prislužili povrnitev nakupa na računu.



Vikend norih avantur v ALEJI je odlična priložnost za nakup darila ali osvežitev garderobe. V več kot 80 trgovinah in lokalih boste na policah našli pestro in bogato ponudbo izdelkov od športnih oblačil in opreme za šport,  modnih oblačil v številnih prodajalnah s tekstilom, čevljev, nogavic, modnega perila, modnih ur in nakita v prodajalnah do kozmetike in parfumov. Obiščite njihovo spletno stran, kjer si lahko popuste ogledate še večer pred dogodkom.

Galerija

Članki iz rubrike