kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

(dp)
(dp)
0 13.03.2023 12:11:32

Roštiljada 2023 - Žur, ki diši po čevapčičih...

Fehtarji
Pressfoto
...začini z dogajanjem in zažiga na odrih... se vrača! Letos se vidimo na novi lokaciji Ljubljana Stanežiče, kjer bo po roštilju in dobri zabavi zadišalo v soboto, 27. maja ob 17. uri! Največja zabava na prostem bo ponovno postregla z odlično hrano z vročega roštilja, hladno pijačo in seveda – z odlično glasbo!

Čaka nas neponovljiv žur za stare in mlade, velike in male, navdušence zabave in dobre volje ter vse tiste, ki obožujete plesne ritme do poznih večernih ur. Čez dan se bo na prizorišču zvrstilo veliko atraktivnih animacij za otroke in odrasle, ko se bo dan prevesil v večer pa bodo na oder Roštiljade stopila največja imena slovenske in hrvaške glasbe, ki bodo poskrbela za največjo fešto v Sloveniji! Seveda pa ne bo manjkala niti pestra izbira hrane in pijače!



Poletje bodo na velikem odru pozdravili:

Vseslovenska Petkova pumpa

Največja in najbolj divja vseslovenska veselica bo poskrbela, da se bodo obiskovalci zavrteli ob ritmih polke! Harmonika, dobra volja in divja zabava! Vse, kar Slovenci smo, na enem mestu!

Pekoče začinjena Aktualova Galama

Anita Gošte in Dean on the Mike sta z Aktualovo Galamo postala že stalnica vseh večjih fešt v Sloveniji in tako bo tudi tokrat, saj bosta z atraktivnimi uspešnicami poskrbela, da bodo obiskovalci noro uživali in se veselili še dolgo v noč.

Vedno nasmejana skupina Kingston

Skupina Kingston je ena najbolj priljubljenih glasbenih skupin, zagotovo pa dodajo poseben pečat vsaki pravi zabavi. Plesni ritmi in pozitivne vibracije, ki jih člani skupine širijo med svoje poslušalce so v kombinaciji z njihovimi hiti, kot so "Danes je moj dan", "Mi delamo galamo", "Cela ulica nori", prava kombinacija, ki nas bo na velikem odru v Stanežičah popeljala v poletje.

Romantični Ivan Zak

Priljubljeni hrvaški pevec Ivan Zak se vedno rad vrača v Slovenijo, slovenska publika pa ga obožuje. Izjemen vokalist s svojo čustveno interpretacijo in romantiko v glasu vedno navduši, s svojimi številnimi uspešnicami, kot so "Pretjerujem", "Bolja od najbolje", "Tko mi te krade" in številnimi drugimi pa vsakič znova poskrbi, da publika zapoje skupaj z njim. 

Energična skupina Skater

Letos bo na veliki oder Roštiljade stopila tudi skupina Skater, ki je znana po poskočnih ritmih in nori energiji. Saška in Samcy bosta s svojimi uspešnicami poskrbela, da bodo vsi zapeli in zaplesali! Seveda ne bo manjkal niti njihov »Reševalec«, ki vedno poskrbi za naval pozitivne energije v občinstvu. 

Hrvaška pop diva Jelena Rozga

Na velikem odru bo za letošnji spektakel med drugim poskrbela tudi hrvaška pevka Jelena Rozga, ki velja za eno največjih glasbenih zvezd na Balkanu. Svojo uspešno glasbeno pot je začela v skupini Magazin, sedaj pa že nekaj let deluje kot solistka, ki niza glasbene hite enega za drugim. Njene uspešnice ("Bižuterija", "Tsunami", "Ne pijem, ne pušim" in mnoge druge) ne manjkajo na nobeni pravi zabavi in tako bo tudi na Roštiljadi 2023, kjer bo Jelena Rozga pripravila pravi šov!

Zabavni Fehtarji

Fehtarji, kralji prave slovenske zabave, so v zadnjem letu nanizali številne nastope, sedaj pa prihajajo na veliki oder Roštiljade 2023! Trenutno veljajo za eno najbolj popularnih slovenskih skupin, ki uspešno združuje polko in rock'n'roll, zato se na letošnji Roštiljadi lahko nadejamo pravega žura s harmoniko in vsemi največjimi hiti, tudi njihovo apres ski uspešnico "Schatzi", ki je že postala sinonim za dobro zabavo.

ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO!

Vstopnice za največjo zabavo na prostem hitro kopnijo, zato si svojo zagotovite na Eventim (http://bitly.ws/Bg3a) ali bencinskih servisih Petrol.

Galerija

Članki iz rubrike