Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 12.05.2022 11:22:11

Novo: Nivea Rose Touch linija z rožnim oljem, ki navdušuje

Rožno olje je močan trend – in to ne brez razloga.

Deluje protivnetno in protibakterijsko, kožo oskrbi z vitamini in vlago ter poveča njeno prožnost. Olje ublaži razdraženost kože in celo spodbudi obnavljanje celic v koži, da ta zasije. Uspešna negovalna linija Rose Touch proti gubam je zdaj dopolnjena z dvema novima izdelkoma: NIVEA Rose Touch dnevno kremo proti gubam in NIVEA Rose Touch nočno kremo proti gubam.

Blagodejni učinki rožne vode
Vrtnica v številnih kulturah velja za kraljico rož. Po vsem svetu pa za tradicionalni simbol lepote in ljubezni.

Ponaša se z očarljivim vonjem, ki ga nemudoma prepozna večina ljudi. Rožna voda s svojimi antioksidativnimi sestavinami prispeva h krepitvi kožnih celic in obnovi kožnega tkiva. Zato so blagodejni učinki rožne vode še posebej razkošni. NIVEA je linijo Rose Touch dopolnila z dvema novima izdelkoma: dnevno in nočno kremo proti gubam, ki bosta navdušila ženske, ki si želijo vidno zmanjšati globino gub in imeti svež, sijoč videz.

NIVEA Rose Touch dnevna krema proti gubam kožo pomiri in navlaži ter jo zaščiti pred izsušitvijo. Formula s kalcijem in rožnim oljem s svojim nežnim vonjem razvaja čute. Dnevna krema vidno zmanjša globino gub in ublaži znake utrujenosti. Koža je videti sveža, poživljena in gladka. Kot vsakodnevna osnovna nega zagotavlja dolgotrajno navlaženost za prijeten občutek na koži in sijoč ten.

NIVEA Rose Touch dnevna krema proti gubam

NIVEA Rose Touch nočna krema proti gubam se hitro vpije in pomaga pri nočni regeneraciji kože. Učinkovita formula poskrbi za intenzivno navlaženost in jutranji sijaj kože. Nočna nega, obogatena s kreatinom, vidno zmanjša globino gub in zagotovi čvrsto, sijočo kožo.

NIVEA Rose Touch anti age nočna krema

Idealna redna nega z izdelki linije Rose Touch
Zjutraj kožo temeljito očistite in poživite z NIVEA Rose Touch čistilnim gelom, ki ohranja naravno ravnovesje vlage v koži in poskrbi za občutek čiste, sveže kože. Nato na obraz, vrat in dekolte nanesite NIVEA Rose Touch dnevno kremo proti gubam. Vlažilna formula se hitro vpije, ne da bi na koži pustila masten občutek, in poskrbi, da je polt ves dan sijoča.

Zvečer uporabite NIVEA Rose Touch micelarno vodo, ki s svojo učinkovito, a blago formulo temeljito očisti kožo. Nežno odstrani ličila in maskaro z obraza in območja okrog oči. V naslednjem koraku koži zagotovite nego z NIVEA Rose Touch nočno kremo proti gubam. Tako bo koža tudi ponoči deležna intenzivne nege, ki bo poskrbela, da bo polt naslednji dan sijoča.

Za dodaten odmerek nege je odlična NIVEA Rose Touch sheet maska, ki kožo že v 10 minutah oskrbi z dolgotrajno vlago. Rezultat po redni uporabi: osvežena koža in sijoča polt.

Nova izdelka linije proti gubam NIVEA Rose Touch sta od marca 2022 na voljo v trgovinah in po spletu na www.nivea.si.
Vse odločitve glede maloprodajne cene so prepuščene izključno trgovcem.

NIVEA Rose Touch dnevna krema proti gubam
50 ml, prip. MPC*: 12,05 €

NIVEA Rose Touch nočna krema proti gubam
50 ml, prip. MPC*: 12,05 €

Značke: nivea, kozmetika

Članki iz rubrike