Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
15.04.2022 14:21:14
Deli članek:

DAN D pečat 25. letnici Centra Vič: Tridnevni spektakel z brezplačnim koncertnim vrhuncem

Center Vič bo ob svoji 25. obletnici ponovno postregel z močno potezo!

Kot središče sproščenih nakupov, prijetnega druženja in spektakularnih dogodkov, za svoje obiskovalce tudi letos pripravlja utrgan brezplačni koncert! Praznovanje 25. rojstnega dne Centra Vič bo v petek, 13. maja, namreč obeležil znameniti Dan D, ki vas bo s hiti, ki upravičeno slovijo kot eni izmed najbolj opevanih na slovenski sceni, popeljal na brezčasno potovanje!

Tridnevno rojstnodnevno praznovanje Centra Vič se bo sicer pričelo že v četrtek, 12. maja, ko bo prvo epizodo že pete sezone doživel Drive-in kino Kina Bežigrad. Obiskovalci se bodo ob 21.00 vnovič lahko zapeljali v najpopularnejši avto kino pri nas in se z Doktor Strangeom in mističnimi zavezniki podali na potovanje v neznano ter prečkali razburljivo alternativno realnost - Multivesolje norosti.

Epilog praznovanju se bo zgodil v soboto, 14. maja, ko bodo na svoj račun prišli še najmlajši obiskovalci Centra Vič. Za njih v sodelovanju s Kinom Bežigrad od 19.00 dalje pripravljajo razburljiv otroški program, katerega bo sklenila Drive-in kino projekcija družinske sinhronizirane animacije, ki je dobila svoje nadaljevanje iz leta 2017 – Pustolovščine družine Bigfoot. Nadaljnji program pete sezone Drive-in kina lahko najdete na www.kino-bezigrad.si.

ROJSTNODNEVNI PROGRAM CENTRA VIČ
12. maj ob 21.00 - OTVORITEV DRIVE-IN KINA: Doktor Strange v Multivesolju norosti (odprtje prizorišča ob 20.00)
13. maj ob 20.00 – 25. LET CENTRA VIČ: Brezplačni koncert Dan D (predskupina Masharik ob 19.00, odprtje prizorišča ob 18.00)
14. maj ob 19.00 – DRUŽINSKA SOBOTA: Drive-in risanka Pustolovščine družine Bigfoot (odprtje prizorišča in program za otroke od 19.00, začetek risane animacije ob 20.45)

*Dan D koncert je brezplačen in se ga lahko udeležite brez vstopnic. Vstopnice za Drive-in kino so na voljo na www.kino-bezigrad.si. Za VIP vstopnice za Dan D koncert in za brezplačne vstopnice za Drive-in kino sledite socialnim omrežjem Centra Vič.

Več informacij na www.center-vic.si.