petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

su
su
1 13.12.2021 09:12:24

ZGODOVINSKA in EDINSTVENA posebna izdaja V PRODAJI: 30 let Slovenije = 30 let Ekipe

Intervjuji z glavnimi facami slovenskega športa.

Slovenija praznuje 30 let. Slovenski šport praznuje 30 let. Slovenski športni dnevnik praznuje 30 let. Petindvajsetega junija 1991 je Slovenija tudi formalno postala samostojna in neodvisna država, že dobra dva meseca pozneje – 2. septembra istega leta – pa se je rodila Ekipa – slovenski športni časopis, sprva kot tednik, od jeseni 1995 pa dnevnik.

Leto 2021 je torej jubilejno, tako za Slovenijo kot tudi za Ekipo. Trenutek kar kliče po obujanju spominov, po svojevrstnem preseku minulih tridesetih let skozi prizmo slovenskega športa. Prelomne trenutke smo osvetliti z anekdotami športnih velikanov – tako tistih, ki so v devetdesetih orali ledino, tistih, ki so v prvem desetletju novega tisočletja slovenski šport dvignili v višave, in tistih, ki v zadnjem obdobju postavljajo nove mejnike.



Posebna zgodovinska in edinstvena izdaja '30 let Slovenije = 30 let Ekipe' je publikacija, kakršne slovenski šport še nima. Ekipa je bila, je in bo tudi v prihodnje darilo športu, letopis o treh desetletjih slovenskega športa pa prav poseben poklon, pravzaprav že kar spomenik.

Ob jubileju vseh nas, darilo zanjo, zanj, za vse, predvsem pa darilo športu. Že na voljo pri vašem prodajalcu časopisov.

Značke: ekipa, posebna-izdaja

Članki iz rubrike