kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
0 02.12.2021 12:44:57

To vas bo ZMRAZILO! BRUTALEN UMOR 12-letnice in čustven odziv igralca LIVERPOOLA (foto)

Svet je krut in nepredvidljiv. Vseeno pa ti je malce lažje pri srcu, ko izveč, da je sploh še komu mar.

V Liverpoolu se je zgodil grozljiv umor, ko je 14-letni fant z nožem ubil 12-letni deklico Avo White.  

Ava je bila v sredo s prijateljicami na sprehodu v centru mesta, ko so jo napadli. Umrla je zaradi vbodnih ran dan zatem v bolnišnici. Ava White je s prijateljicami odšla na prižig prazničnih lučk v center mesta in kmalu potem, ko so prižgali novoletne lučke so jo napadli. 

Policija je fanta, katerega identitete seveda ne morejo razkriti, kmalu ujela in ga pridržala. Fanta so že pripeljali pred sodnika za mladoletne in obtožen je bil umora in posesti hladnega orožja. Aretirali so še tri druga fante v starosti med 13 in 15 let, ki naj bi bili soudeleženi pri umoru, a so jih po plačilu varščine izpustili na prostost. 

Avo je policija našla ležečo na tleh v ulici Church Alley, imela pa je smrtne vbodne rane. Po podatkih očividcev naj bi se Ava zapletla v verbalni 'obračun' s skupino fantov, toda besedni spor je prerasel v nasilje, ki se je končalo tragično, saj jo je eden od fantov napadel z nožem. Avo so takoj prepeljali v otroško bolnišnico Alder Hey, kjer pa je kmalu po zdravniški oskrbi umrla, saj so bile rane prehude. 
Na mestu, kjer se je zgodil umor, presunjeni ljudje odlagajo svetje v spomin na nesrečno deklico. Ava se je šolala na katoliškem kolidžu Notre Dame v Evertonu, njen učitelj Peter Duffy pa jo je opisal kot zelo priljubljeno deklico, ki so jo obkrožali številni prijatelji. 
Kot kaže pa se je tragična zgodba dotaknila tudi izjemnega nogometaša Liverpoola Trenta Alexander-Arnolda, ki je imel na sredinem liverpoolskem derbiju med Evertonom in Liverpoolom pod dresom majico z napisom 'Počivaj v miru Ava White'. 

Značke: liverpool, umor

Članki iz rubrike