stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ou
ou
0 26.11.2021 11:09:14

Kaj združuje Maribor in Ljubljano?

Nogometni klub Maribor - izdelki Nduranz - trgovina 4Endurance
Rivalstvo med Mariborom in Ljubljano ima dolgo brado. Razlogi so bodisi historični, bodisi ekonomski, kaže pa se na vse možne načine. Nekje imajo raje rdečo pločevinko, drugje zeleno. Najbolj pa je rivalstvo očitno na športnem področju, še posebej v nogometu, kjer sta kluba vedno glavna favorita za naslov državnega prvaka.

Kaj pa druži nogometaše našega najboljšega nogometnega kolektiva in v zadnjem času našega najuspešnejšega hokejskega kluba?

Kaj imata skupnega NK Maribor in HK Olimpija? Na prvi pogled ne veliko! So pa oboji v želji po najboljši športni prehrani izbrali izdelke Nduranz, katerih uvoznik je trgovina 4Endurance d.o.o. Izdelki so plod slovenskega znanja o športni prehrani, proizvedeni pa v Veliki Britaniji in Sloveniji pod najstrožjimi standardi varne športne prehrane ter seveda 100 % doping free.

Ko resno treniraš in tekmuješ, ni vseeno, kaj daš vase. Potrebuješ hidracijo, potrebuješ kvalitetno nadomestilo izgubljenih elektrolitov, še posebej pa je nujno, da se regeneriraš. Optimalna regeneracija je namreč ključna za to, da ne pride do poškodb, da se telo športnika spočije, posledično pa lahko slednji trenira dlje in bolje ter dosega izjemne športne uspehe.

Predstavljajmo si, da je telo športnika najboljši možen avtomobil. Verjetno v takšno vozilo ne bomo zlili prvega olja in goriva, ki nam prideta pod roko v diskontu, temveč bomo izbrali premium izdelke, ki bodo poskrbeli, da bo motor tekel nemoteno in brez okvar. Takšni prehranski dodatki so prehranski dodatki podjetja Nduranz.



Izotoniči napitek Nrgy Unit Drink nadomesti točno tiste elektrolite, ki jih izgubimo s potenjem, in ne povzroča želodčnih težav. Primeren je za vse vrste športnih aktivnosti, pri katerih se potimo ter izgubljamo elektrolite in energijo

Regeneracijski napitek z elektroliti Regen vsebuje 90% WPI (izolat sirotkinih beljakovin) nemške kvalitete in ogljikove hidrate za nadomestitev glikogenskih zalog. Izdelek je zaradi minimalne vsebnosti laktoze primeren tudi za ljudi, ki imajo po mlečnih izdelkih običajno težave z napihnjenostjo in prebavo.

Energijski gel Nrgy Unit Gel, ki ne vsebuje umetnih arom in sladil, kot večina energijskih gelov na tržišču, je prijazen do želodca in ima kar 45 g ogljikovih hidratov. Narejen je tako, da zadane oba receptorja ogljikovih hidratov v telesu, kar omogoča, da lahko telo izkoristi tudi 90 gramov ogljikovih hidratov na uro. Energijska bomba brez želodčnih težav!

Pa smo našli nekaj, na kar prisegajo na obeh straneh Trojan. Na kvaliteto namreč prisegamo vsi!

Članki iz rubrike