robert golob bobo7 Svet24.si

Jasno je, da bo Golob prevzel že oblikovano ...

truplo, simbolična Svet24.si

Policisti ugotovili identiteto ženske, ki so jo ...

jordan smrt Svet24.si

Umrla zvezdnica resničnostnega šova

mozina jansa Reporter.si

»Ko sem Možino prosil, naj podpre Reporter z ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Koalicija v amnestijo Janše, Počivalška in ...

sanjski-moški Njena.si

Na ljubljanskih ulicah ujeli novega Sanjskega ...

dalila jakupovic Ekipa24.si

Slovenska tenisačica KOLAPSIRALA ZARADI ...

psno
psno
1 26.11.2021 11:08:01

Gostilna Stari pisker z najboljšim burgerjem na svetu Wagyu Rossini

psno
V gostilni Stari pisker so obogatili svojo ponudbo z burgerjem Wagyu Rossini, ki je sestavljen iz polpete slovenskega wagyu mesa, najprestižnejše vrste goveda na svetu.

Ime je dobil po italijanskem opernem skladatelju Rossiniju, ki je živel v 18. stoletju in je slovel tudi kot kuharski mojster ter avtor več kot 1000 kuharskih receptov. Prav on je iznašel posrečeno kombinacijo okusov, ki jih boste lahko okušali v Wagyu burgerju. Odlične okuse burgerja Wagyu Rossini sestavljajo: domača krušna bombetka, sotirana špinača v vinski omaki z gobami, 100% Wagyu slovensko suhozorjeno meso (t. i. dry aged), gobova krema s tartufovim okusom, gosja jetra, marinirana čebula in črni tartufi.V gostilni Stari pisker prisegajo na kvalitetne in domače sestavine. Veseli jih, da so se tudi slovenski rejci specializirali za vzrejo kvalitetnega mesa. V Starem pisku sledijo svetovnim trendom na področju kulinarike, uvrstili so se tudi na seznam najboljših restavracij v Sloveniji po izboru The Slovenia Restaurants Awards 2020. Samozavestno trdijo, da tako dobrega burgerja ni nikjer na svetu, zato vas vabijo, da ga poskusite.Več o Starem piskru

Prepoznavnost gostilne Stari pisker, ki sicer slovi po odličnih burgerjih in steakih, je že pred časom presegla meje Slovenije. Pohvalijo se lahko z odlično publiciteto, na Facebook strani imajo 95.000 sledilcev, beležijo odlične dosege na svetovnih blogih kot so Insider, LADbible, Unilad in drugi. Njihovi promocijski klipi dosežejo tudi do 30 milijonske oglede. Tradicionalne so tudi njihove največje vrste na Odprtih kuhnah po Sloveniji.V gostilni Stari pisker so v marcu zagnali prvo slovensko spletno trgovino z vrhunsko ponudbo zorjenih steakov iz lastne zorilnice in drugih kvalitetnih mesnih proizvodov. Dostavo vršijo sami po celi Sloveniji.Spletno platformo in operativno izvedbo so pripravljali več kot eno leto. Ponudbo na spletni strani bodo postopoma širili. S spletno ponudbo zagotavljajo kvalitetne steake, kakršne trgovine ne ponujajo, z dostavo na dom.

Članki iz rubrike