Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 07.07.2021 12:05:23

ZA FIT POLETJE poskrbite kar DOMA

Bliža se čas, ko boste skočili v kopalke in začeli razkazovati še ne preveč porjavelo polt. Letos so za vašo fit postavo v veliki meri odgovorne vadbe od doma. Porast online vadb je postal ena izmed najbolj zaželenih in popularnih oblik izvajanja telovadbe. Ker so bili fitnesi kar nekaj časa zaprti, so uporabnikom vadbe od doma prirasle k srcu.

Za bolj učinkovito izvajanje in zasledovanje rezultatov, online vadbe od uporabnikov zahtevajo uporabo določenih pripomočkov, s katerimi si pomagajo do fit postave. Vendar veliko uporabnikov doma nima na voljo pripomočkov, ker so pred tem običajno obiskovali fitnes centre.

Ključno za uspeh je, da si prilagodite prostor, kjer boste telovadili ter si za boljše izvajanje kupite osnovne pripomočke. Z njimi lahko vaje izvajate kjerkoli in kadarkoli, kar je super še posebej v poletnih mesecih, ko nas sonce vabi v naravo.

Na koncu članka preverite, katere osnovne pripomočke potrebujete za telovadbo kjerkoli.

Pri nakupu pripomočkov v fizičnih in spletnih trgovinah pa to poletje potrebujete le eno kartico: debetno kartico Mastercard.

MC_Kartica_Debit_12-2020_ANA-NOVAK_slo

Debetna kartica Mastercard poskrbi za malenkosti, ki naredijo vsak dan neprecenljiv

V eni obliki so združene vse funkcije, ki jih potrebujete. Omogočeno vam je nakupovanje na vseh napravah in vseh kanalih, bodisi preko spleta, POS terminalov, doma in v tujini. Tako bodo pripomočki za vadbo le klik stran.

Debetna kartica Mastercard vam nudi tudi pregled nad finančnim stanjem, plačevanje direktno iz transakcijskega računa in plačevanje mesečnih računov.

S kartico sta tudi popolnoma varni, saj imate na voljo storitev Mastercard Identity Check, ki vam omogoča dodatno potrditev svoje identitete pred nakupom izdelkov. Storitev Zero Liability – nična odgovornost pa vas kot imetnika kartice zavaruje pred nakupi, ki jih niste opravili sami.

EKIPA (2)

Top 5 pripomočkov za izvajanje telovadbe kjerkoli:

Če imate doma pripomočke, ki vam pomagajo do fit postave, lahko izvajate telovadbo praktično kjerkoli. Preprosto si pripomočke vzamete s seboj in telovadite v gozdu, v parku ali na domači terasi.

  1. Uteži za doma. So zelo priročne in učinkovite. Kupite jih lahko v fizičnih trgovinah ali preko spleta in so prilagojene na prostor. Uteži lahko obsegajo kettlebelle, uteži za okoli gležnjev ali uteži v obliki ročk.
  2. Elastike. Obstajajo v različnih velikostih in modelih. Po želji si kupite določeno dolžino in moč elastike ter si prilagodite vadbo na to. Elastika vam tudi ne zavzame nič prostora, če jo vzamete s sabo na pot. Prav tako ni težka in je vsestranska, ker jo lahko uporabljate za različne vaje.   
  3. Podloga. Dobre podloge, ki jih lahko postavite kamorkoli na ravno površino, vam pomagajo pri udobnosti med izvajanjem vadbe. Ščitijo tudi vašo površino pred različnimi poskoki in znojem.
  4. Stol. Uporaba stola za otežitev pri izvajanju vaj je super stvar. To je tudi pripomoček, ki ga ima vsak uporabnik doma. Stol lahko uporabljamo pri počepih ali pri dvigih medenice.
  5. Kolebnica. Z njo opravite lahko dober trening in se super spotite. Prav tako je zelo priročna, ker jo lahko s seboj vzamete vsepovsod.

Članki iz rubrike