Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
1 10.02.2021 15:51:08

Primož Roglič, Lora Klinc in Nova KBM na skupni poti do novih uspehov

Primož Roglič in Lora Klinc z Novo KBM do novih skupnih uspehov
Kolesar Primož Roglič, slovenski športnik leta 2020, in Lora Klinc, avtorica knjige Kilometer nič in Primoževa življenjska sopotnica, sta postala ambasadorja združitve Nove KBM in Abanke ter storitev naše banke, predvsem pa promotorja zdravega načina življenja tako med zaposlenimi Nove KBM kot širše, sodelovala pa bosta tudi pri dobrodelnih aktivnostih banke. Novo KBM z njima povezujejo iste lastnosti in vrednote: profesionalnost, ambicioznost biti najboljši in zaupanje.

Primož Roglič je športnik, ki ne navdihuje le Slovencev, ampak ves svet. Ne le zaradi športnih uspehov, temveč tudi zaradi načina komunikacije, odnosa do ekipe, navijačev, konkurentov in športa nasploh. Navdihuje nas s kariero, v kateri se je iz odličnega skakalca prek padcev razvijal v najboljšega kolesarja na svetu. Skupaj z Loro, ki ga ves čas podpira in mu svetuje. Zaradi vsega tega je vzor mnogim mladim, pa tudi institucijam, kot je naša banka.


»V Novi KBM tradicionalnim partnerjem na področju družbene odgovornosti ostajamo zvesti tudi v teh, za šport in kulturo, težkih časih, ko spremljanje dogodkov v živo ni mogoče. Razumemo njihove izzive in potrebe, zato smo mnoga sodelovanja v začetku tega leta še nadgradili. Izrazito smo povečali število donacij za najranljivejše skupine in z nakupom e-tablic omogočili izobraževanje od doma skoraj 200 otrokom. Zavedamo se, da smo skupaj močnejši. Sodelovanje z Loro in Primožem je zame še en primer takšnih dejanj in razmišljanja,« je povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

V Novi KBM z dolgoletno tradicijo in vpetostjo v širše okolje, v katerem delujemo, aktivno uresničujemo strategijo družbene odgovornosti, s čimer prispevamo k višji kakovosti življenja ter k razvoju športa, kulture in prostovoljstva. Zato ne preseneča, da smo s Primožem Rogličem in Loro Klinc našli skupne cilje, ki temeljijo na zaupanju in medsebojni podpori ob premagovanju številnih izzivov.

Značke: nova-kbm, roglič, kilnc

Članki iz rubrike