nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ue
ue
0 26.01.2021 20:57:46

KDO JE TO! Sestra od Beyonce, ki se ji bo pridružila na odru? Ne, ne! To je VRHUNSKA... (foto)

Včasih se ženske na fotografijah tako spremenijo, da jih mimogrede zamenjaš za kakšno glasbeno divo.

Yolimar Rojas je vrhunska tekmovalka v troskoku iz Venezuele, nosilka srebrne olimpijske kolajne iz Ria in dvakrat svetovna prvakinja (njen skok v dvorani 15,43 m je svetovni dvoranski rekord). Yolimar ni nikoli skrivala, da ima raje osebe njenega spola, hkrati pa uživa v tem, da jo fotografi predstavijo svetu s fotografijami, ki jemljejo sapo. 

Rojasova večino časa preživi v Španiji, kjer tudi trenira. Yolimar je tudi globoko verno dekle (meni, da krščanska vera ne izključuje homoseksualnosti) in z presunljivim zapisom na družbenem omrežju je opozorila na vse stiske, ki tarejo ljudi v tem koronačasu. 

"Na svetu obstajajo ljudje, ki, da se počutijo dobro in uživajo v svojem življenju, morajo kritizirati druge. Vedno se bo našel človek, ki vam bo očital vse, kar je v vas slabega, včasih celo v vašem domu. Vaša odločitev je, da tudi iz tega oziroma iz vsakega mnenja, vzamete nekaj dobrega. Najbolj pomembno pa je, oziroma edino kar šteje, tisto dobro in posebno, kar vidite pri sebi. Ljubiti sebe je tisto, kar je resnično pomembno. Na svetu ni popolnih ljudi, smo samo edinstveni in tisto, kar nas dela posebne, je to, da smo edinstveni. Ljubezen do sebe je prvi korak k premagovanju vseh ovir življenja. Delajte le to, kar vas osrečuje, ne da bi pri tem upoštevali, kaj bodo rekli drugi. 

Živite in uživajte v polni meri, bodite srečni brez zapletenih vezi in ovir, poskušajte živeti tukaj in zdaj in pustite, da ste to, kar ste, in se ne omejujte z ničemer in nikomur, le tako boste lahko popolnoma uživali v tem, kar nam ponuja življenje.
Borite se za vsak dan, da boste najboljša različica sebe. Življenje nam nalaga res težke trenutke in teh ni vedno lahko premagati. V težavah je potrebna izjemna moč. Bodite močni, pogumni in plemeniti, še posebej v tistih manj prijetnih trenutkih. Vedno se morate opomniti, koliko veljate. Vedno se zahvalite Bogu za še en dan, ker imate to priložnost, da še naprej hodite po poti v iskanju svoje poti. Bodite potrpežljivi in ​​optimistični, nikoli ne obupajte. Življenje je samo stvar odnosa do njega."  

Značke: venezuela, rojas

Članki iz rubrike