profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

brendi, vunjak Svet24.si

Letos mineva 10 let, odkar se je poslovil Dejanov ...

janez jansa pl6 Reporter.si

Ministrstvo za zdravje nima podatka, katere ...

testiranje, gospodarsko razstavišče, hitri test Svet24.si

Na hitro testiranje prihajajo tudi okuženi, ki bi...

bojan pozar-pl2 Necenzurirano

Nekdanja kandidatka SDS razkrila dogovore med ...

Luca Argentero Odkrito.si

Serija Doc: Opa, doktor si to ti?

ugodno-oddam-sina Njena.si

Ugodno oddam sina: Nikolina presenetila s ...

nu
nu
16 14.01.2021 09:41:12

Sem zaradi CEPLJENJA zdaj na strani JANŠE?! ČEFERINOV odgovor zapira vsa usta!

Reuters
Aleksander Čeferin, predsednik Uefe, je eden od največjih zagovornikov cepljenja proti koronavirusu.

Predsednik evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin je eden od tistih vplivnih ljudi v svetu športa, ki so velikih zagovorniki cepljenja proti koronavirusu. Čeferin je bil gost informativne oddaje 24ur zvečer, kjer je med drugim pojasnil, zakaj se je Uefa odločila, da množično pozove k cepljenju: "Zdi se nam pomembno, da se ljudje cepijo. Mi znanosti zaupamo in mislimo, da je to edini način, da se v doglednem času ustavi virus, ki je zaustavil cel svet."

Uefa na čelu s Čeferinom v zelo bližnji prihodnosti pripravlja posebno kampanjo, s katero bo množično pozvala k cepljenju. "Sam se še nisem cepil, ker še nisem prišel na vrsto. Bi se pa cepil takoj, v primeru, da bi to pomenilo del kampanje in da bi pokazal, da verjamem v učinkovitost cepiva. Seveda pa ne bom tega položaja izkoriščal za to, da bi se cepil pred tistimi, ki so bolj ogroženi od mene," je povedal Čeferin in dodal, da ne čuti jeze do skeptikov cepljenja.

"Sporočil bi jim, da imamo na eni strani vso znanost tega sveta, na eni strani imamo agencije, ki to preverjajo, na drugi strani pa dvomljivce brez resne znanstvene podlage," je dodal Čeferin. Za konec je še odgovoril na vprašanje, ali mu bodo zdaj rekli, da je postal provladen, saj se tudi Janša zavzema za cepljenje: "Vsi se moramo zavzemati za pravo stvar. Ko se zavzemamo za pravo stvar, ni pomembno, kdo je na kateri strani ali kdo je s kom v dobrih ali slabših odnosih."

Članki iz rubrike