Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
16 14.01.2021 09:41:12

Sem zaradi CEPLJENJA zdaj na strani JANŠE?! ČEFERINOV odgovor zapira vsa usta!

Reuters
Aleksander Čeferin, predsednik Uefe, je eden od največjih zagovornikov cepljenja proti koronavirusu.

Predsednik evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin je eden od tistih vplivnih ljudi v svetu športa, ki so velikih zagovorniki cepljenja proti koronavirusu. Čeferin je bil gost informativne oddaje 24ur zvečer, kjer je med drugim pojasnil, zakaj se je Uefa odločila, da množično pozove k cepljenju: "Zdi se nam pomembno, da se ljudje cepijo. Mi znanosti zaupamo in mislimo, da je to edini način, da se v doglednem času ustavi virus, ki je zaustavil cel svet."


Uefa na čelu s Čeferinom v zelo bližnji prihodnosti pripravlja posebno kampanjo, s katero bo množično pozvala k cepljenju. "Sam se še nisem cepil, ker še nisem prišel na vrsto. Bi se pa cepil takoj, v primeru, da bi to pomenilo del kampanje in da bi pokazal, da verjamem v učinkovitost cepiva. Seveda pa ne bom tega položaja izkoriščal za to, da bi se cepil pred tistimi, ki so bolj ogroženi od mene," je povedal Čeferin in dodal, da ne čuti jeze do skeptikov cepljenja.

"Sporočil bi jim, da imamo na eni strani vso znanost tega sveta, na eni strani imamo agencije, ki to preverjajo, na drugi strani pa dvomljivce brez resne znanstvene podlage," je dodal Čeferin. Za konec je še odgovoril na vprašanje, ali mu bodo zdaj rekli, da je postal provladen, saj se tudi Janša zavzema za cepljenje: "Vsi se moramo zavzemati za pravo stvar. Ko se zavzemamo za pravo stvar, ni pomembno, kdo je na kateri strani ali kdo je s kom v dobrih ali slabših odnosih."

Članki iz rubrike