GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 23.09.2020 15:13:06

Brezplačno prehransko predavanje strokovnjaka Jerneja Ogrina!

Brezplačno prehransko predavanje strokovnjaka Jerneja Ogrina!Migimigi
Migimigi
Letošnji Migimigi dan 2020 bo potekal na spletu – v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje bodo na www.migimigidan.si objavljeni popolnoma brezplačni spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen. Med njimi bo tudi športni strokovnjak Jernej Ogrin, ki bo predaval o prehrani! Za dostop do predavanja se je potrebno le prijaviti na www.migimigidan.si!

Ste pripravljeni? 

V svojem predavanju z naslovom ''Hrana je vaš zaveznik, ne sovražnik,''bo Jernej predstavil, kdaj za prehrano sploh lahko rečemo da je zdrava. Pojasnil bo, da živil ni pametno deliti na »dobra« in »slaba«, govoril bo tudi o pomembnosti odnosa do prehrane, razbil pa bo tudi nekaj večnih prehranskih mitov, za katere je čas, da grejo v pozabo. Predavanje bo tako polno praktičnih in takoj uporabnih informacij. 

Migimigi
Brezplačno prehransko predavanje strokovnjaka Jerneja Ogrina!
Migimigi

Jernej Ogrin je prehranski strokovnjak in član ekipe SpoznajPrehrano, ki na slovenski sceni predstavlja enega izmed glavnih izobraževalnih kanalov na področju prehrane in življenjskega sloga. Jernej se udejstvuje predvsem kot prehranski svetovalec, ustvarjalec vsebin in predavatelj. Zaveda se pomena individualizacije prehrane in k temu stremi pri vseh aspektih svojega dela. Kompleksno prehransko znanost svojim poslušalcem poenostavi in jim pokaže, da mora biti vsakodnevna prehrana čim manj komplicirana. Še tako poglobljeno in strokovno znanje ni vredno veliko, če ciljna publika ali posameznik ne ve, kaj z njim storiti. 

Migimigi
Brezplačno prehransko predavanje strokovnjaka Jerneja Ogrina!
Migimigi

»Ljudje se s prehrano nočejo obremenjevati, po drugi strani pa se nezavedno z njo obremenjujejo vedno bolj. Vsakodnevna prehrana mora biti karseda poenostavljena in postavljena v kontekst posameznikovega življenja. Hrana in prehrana nam morata pomagati dosegati zdravje in dobro počutje brez slabe vesti,« pravi športni strokovnjak, ki bo na Migimigi dnevu 2020 predaval o prehrani.

Prijavi se zdaj in dostopaj do brezplačnega predavanja tudi ti!

Čimprej oddaj svojo prijavo na  www.migimigidan.si in v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje, dostopaj do brezplačnega PREHRANSKEGA PREDAVANJA ter vseh preostalih treningov, predavanj in delavnic. Se vidimo!

Članki iz rubrike