Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 23.09.2020 14:05:43

Za lepo oblikovan trebušček z jogo: brezplačna joga s Tinkaro Končar!

Za lepo oblikovan trebušček z jogo: brezplačna joga s Tinkaro Končar!
Letošnji Migimigi dan 2020 bo potekal na spletu – v soboto, 26. septembra, od 11. ure dalje bodo na www.migimigidan.si objavljeni popolnoma brezplačni spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen. Med njimi bo tudi znana jogistka Tinkara Končar, ki vas bo vodila skozi JOGO ZA MOČ: TREBUŠNI OGENJ, s katero boste oblikovali vaš trebušček, obenem pa ponudili tudi odlično oporo spodnjemu delu hrbta. Za dostop do vadbe se je potrebno le prijaviti na www.migimigidan.si!

Ste pripravljeni? 

Joga za moč: trebušni ogenj je vadba, s katero boste začutili najglobljo trebušno steno. Poleg tega, da joga za moč oblikuje vaš trebušček, obenem daje odlično oporo spodnjemu delu hrbta. Z vadbo si boste tako zagotovili telo brez bolečin in lepo oblikovan trebušček!

Migimigi
Za lepo oblikovan trebušček z jogo: brezplačna joga s Tinkaro Končar!
Migimigi

Tinkara Končar je joga učiteljica z več kot osemletnimi izkušnjami poučevanja joge, 1000-urnim certifikatom bikram joge in 500-urnim certifikatom Yoga Medicine, ki ga trenutno nadgrajuje s 1000-urnim! Od leta 2016 je s partnerjem Simonom solastnica Tinks Yoga centra, kjer ponujajo redne vadbe vseh vrst joge, predvsem pa nenehno podporo Tinks Yoga skupnosti!

Migimigi
Za lepo oblikovan trebušček z jogo: brezplačna joga s Tinkaro Končar!
Migimigi

Svojo pot je začela v Združenih državah Amerike in s poučevanjem bikram joge nadaljevala po vsem svetu – Indiji, Tajski, Izraelu, Havajih in večini Evrope. Ko pridete v Tinks Yoga center, lahko pričakujete odprt prostor, da ste točno to, kar ste tisti dan! Pa še dobro fizično počutje, ki se kaže navzven, kakšen objem in pogovor – vse to in še več vas pričakuje tudi na Migimigi dnevu 2020, kjer vas bo Tinkara popeljala skozi neverjetno jogo za moč.

Prijavi se zdaj in dostopaj do brezplačne vadbe tudi ti!

Čim prej oddaj svojo prijavo na www.migimigidan.si in v soboto, 26. septembra, od 11. ure dalje dostopaj do brezplačne vadbe JOGA ZA MOČ: TREBUŠNI OGENJ ter vseh preostalih treningov, predavanj in delavnic. Se vidimo!

Članki iz rubrike