Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
1 22.09.2020 20:02:05

ŽALOSTNO! Spor v družini KOBEJA BRYANTA! Vdova Vanessa VRGLA SVOJO MAMO iz hiše

Reuters
Da, žalostno, a resnično. Take stvari se večkrat zgodijo v družinah po smrti velikega zvezdnika, ko je na pladnju veliko denarja ...

Smrt košarkarske legende Kobeja Bryanta zdaj spremlja grd družinski spor, vdova Vanessa se mora soočati s hudimi obtožbami na svoj račun. Njena 70-letna mama Sofia Laine je svojo hčer v enem od TV-šovov jokajoč obtožila, da jo je vrgla iz hiše: »Rekla mi je, da želi, da se odselim iz hiše in da moram takoj vrniti tudi avtomobil.« Vanessina mama je živela v hiši skupaj z družino Bryant in Kobe naj bi se s taščo dobro razumel, toda Vanessa zanika mamine obtožbe in ji očita, da je ni podprla po tragični smrti moža in hčere. »Moj mož in hči sta nenadno tragično preminula v nesreči, kljub temu pa moja mama nastopa v intervjujih po televiziji ter joka za hišo in avtomobilom, ki nikoli nista bila njena last,« je dejala vdova po Kobeju Bryantu.
Vanessa in Kobe sta Vanessino mamo podpirala zadnjih 20 let in jo še naprej. Zdaj Vanessina mama poskuša javnosti prikazati napačno sliko. »Izpraznila je apartma, ki sem ji ga dala. Oddala je vse pohištvo, da bi bilo videti, kot da je ne podpiram,« je še dejala Vanessa. Po Kobejevi smrti so mediji poročali o sožitju med Vanesso in njeno mamo. »V nasprotju s pisanjem medijev moja mama ni bila ne psihična ne fizična podpora meni in moji hčeram. Zdaj vem, kaj je za njo najpomembnejše. In to me zelo boli. Ne glede na to, kar bo prišlo v javnost, se je najin odnos že končal,« je še dejala žalujoča vdova.

Značke: kobe-bryant, vanessa

Članki iz rubrike