tehtnica Dobra karma

Kaj astrološkim znakom prinaša obdobje Tehtnice ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 27. septembra

pocivalsek maska bobo Reporter.si

Ministra Počivalška pičil sršen, zaradi hude ...

vino, stelenica Svet24.si

Družinske kleti in dobički slovenskih vinarjev

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

mario galunic Njena.si

V njegov čudoviti dom lahko pride le malo ljudi

Oglasno sporčilo
Oglasno sporčilo
0 02.09.2020 10:42:44

MEHIKA V MALEM SREDI LJUBLJANE

Imperio Mexicana
Imperio Mexicana
V najvišjem nadstropju novega nakupovalnega središča Aleja v ljubljanski Šiški omamno diši po okusni, sveže pripravljeni mehiški hrani. Mehiška restavracija Imperio Mexicano vas bo s pristnimi okusi v objemu mehiškega ambienta in ob spremljavi južnoameriških ritmov popeljala čez lužo, v deželo plesa, glasbe in izjemne kulinarike.

Imperio Mexicana
Imperio Mexicana
Imperio Mexicana

Živahne barve, razgibani vzorci in sproščen ambient že na prvi pogled pritegnejo pozornost in kar vabijo, da se pridružimo zabavi. Za tiste, ki si pri druženju ob izvrstni hrani želijo še svežega zraka in božanja sončnih žarkov, pa je na voljo tudi prostorna in ozelenjena zunanja terasa.

Imperio Mexicana
Imperio Mexicana Aleja
Imperio Mexicana

Imperio Mexicano: svežina, kakovost in avtentičnost

Na njihovem pestrem meniju, ki ga neprestano dopolnjujejo, najdemo avtentično hrano, tako imenovano hrano »tex mex«, ki jo pripravljajo iz svežih sestavin prvovrstne kakovosti. Chimicange, enchilade, burritos, taquitos, tacos, fajitas, quesadillas in številne druge jedi v družbi slastnih prilog in pristnih mehiških sals ter drugih omak ne bodo pustile ravnodušnih niti najbolj zahtevnih sladokuscev. Za piko na i pa poskrbijo še z izvrstnimi sladicami, ki vas bodo zagotovo navdušile. Poleg stalne ponudbe lahko med tednom preizkusite še izvrstna tedenska kosila.

Imperio Mexicana
Marko - Imperio Mexicana
Imperio Mexicana

 »Pri nas dobite samo najboljše – ne izmišljujemo si jedi, ki nimajo nobene povezave z Mehiko. Na naših krožnikih je samo pristna tex mex hrana!« Marko

Da v lokalu vse poteka brez zapletov, skrbi vodja Marko, ki se v kuharskih vodah giblje že od svojega 19. leta. Njegova kulinarična pot ga je ponesla tudi v Ameriko, kjer se je izobraževal in pridobil izkušnje v pripravi avtentičnih »tex mex« jedi. Kot pravi Marko, je pri vodenju najboljše mehiške restavracije »ključno, da vedno misliš, da je lahko še boljše, tudi če je pred tabo popoln krožnik – vedno lahko narediš še več«. Obenem Marko poudarja tudi pomen vodenja zaposlenih: za izjemno doživetje 180 gostov, kolikor jih lahko naenkrat sprejme Imperio Mexicano, skrbi 27 zaposlenih, med katerimi je 12 kuharjev.

Imperio Mexicana
Mehiška piva
Imperio Mexicana

V Imperio Mexicano poskrbijo tudi za pripravo osvežujočih pijač, od domačih ledenih čajev in kaktusovega soka do zanimivih koktajlov in 30 vrst tekile, med katerimi so avtentične mehiške pa tudi nenavadne. Ste že poskusili tekilo z okusom cimeta? Kaj pa bezga, manga ali ananasa?

Imperio Mexicana
Imperio Mexicana
Imperio Mexicana

Svoj prostor lahko rezervirate po telefonski številki 041 306 500 ali po e-pošti na: Info@imperio.si.

V Imperio Mexicano Aleja Sky vas pričakujejo:

od ponedeljka do četrtka med 10.30 in 23.00

v petek in soboto od 10.30 do 00.00

ob nedeljah med 11.00 in 22.00

Parkiranje je brezplačno!

Imperio Mexicano tudi v BTC Cityju

S pestrim dogajanjem v Imperio Mexicano poskrbijo, da je vsak obisk posebno mehiško doživetje. Lahko se oglasite na kosilu med tednom, na večeru koktajlov ob spremljavi latinoritmov ali pa na sproščeni večerji s prijatelji ob koncu tedna. Pestrega dogajanja zagotovo ne bo manjkalo.

Če pa vas pot zanese v vzhodni del mesta, vas v BTC v City Parku čaka še ena originalna različica restavracije Imperio Mexicano, kjer je zrasla zamisel o njeni mlajši sestri v Aleji. Tudi tam poleg izjemne stalne ponudbe strežejo slastna kosila, in sicer vsak delavnik od 11. do 16. ure, na voljo pa je tudi ponudba študentske prehrane. Iz te poslovalnice pripeljejo hrano tudi na dom, tudi za študente.

Svoj prostor lahko rezervirate po telefonski številki 041 390 500 ali po e-pošti na: Info@imperio.si.

V Imperio Mexicano City Park vas pričakujejo:

od ponedeljka do sobote med 9.00 in 21.00

ob nedeljah in praznikih med 9.00 in 15.00

Parkiranje je brezplačno!

Galerija

Članki iz rubrike