900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 26.08.2020 11:07:28

Migimigi dan 2020: prijave so odprte, število mest pa zelo omejeno!

Vrača se: največja rekreacija v Sloveniji, ki bo letos potekala na spletu!
Migimigi
Migimigi dan oz. največja rekreacija na prostem se letos seli na splet – pridružite se nam 26. septembra ob 11.00 uri na www.migimigidan.si. Z znanimi trenerji in coachi lahko migate tudi v živo, vendar samo če se prijavite med prvimi – PRIJAVE SO ODPRTE ZDAJ!

Vrača se: največja rekreacija v Sloveniji, ki bo letos potekala na spletu!

Največja rekreacija na prostem – Migimigi dan – vsako leto znova navdušuje vse več in več tisoč obiskovalcev, ki se v Arboretumu Volčji Potok združijo v eno Migimigi srce in skupaj preživijo zabaven dan v odlični družbi znanih trenerjev, predavateljev, Migimigi ambasadorjev, ter popolnoma brezplačno preizkušajo in spoznavajo številne vadbe, delavnice in predavanja. Izkušnja, kot jo opisujejo zadovoljni obiskovalci, je vsako leto znova nepozabna in zato komaj čakajo, da leto zaokroži in znova pride tisti dan, ki so ga komaj čakali.

PRIJAVE SO ODPRTE >>> TUKAJ 

Migimigi
Vrača se: največja rekreacija v Sloveniji, ki bo letos potekala na spletu!
Migimigi

Migimigi ekipa se letos seli na splet!

Ste pripravljeni, da zamigate s priznanimi športnimi strokovnjaki, preizkusite zanimive delavnice ter poslušate odlična predavanja znanih coaching imen? Z nami bodo osebna trenerka Patricia Pangeršič, priznani športni psiholog dr. Matej Tušak, ekipa 4P fitnesa, fizioterapevt Dino Murić, kineziologinja in trenerka Petra Parovel, svetovno priznana jogistka Ana Kersnik Žvab, športni strokovnjak in svetovalec Jernej Ogrin iz ekipe SpoznajPrehrano, simpatična jogistka Tinkara Končar, trener borilnih veščin Denis Porčič - Chorchyp, terapevtka in coachinja Jasmina Turnšek, živahni Trkaj in Migimigi ambasadorji! 

Ker #migamodgovorno, vas bo letošnje doživetje Migimigi dneva pričakalo kar v udobju lastnega doma – v soboto, 26. septembra 2020 se bomo skupaj zmigali s kavča in razbili dolgočasno rutino! POZOR! Število mest je omejeno, spletni programi pa bodo na voljo samo predhodno prijavljenim obiskovalcem! Ampak to še ni vse …

Nekaj srečnežev bo z nami migalo tudi v živo!

Prijave na dogodek so se odprle v sredo, 26. septembra 2020 ob 11.00 uri na www.migimigidan.si 

Izberite vadbo, delavnico ali predavanje, ki bi se ga želeli udeležiti tudi v živo in z malo sreče boste prav vi med tistimi srečneži, ki bodo doživeli elitni trening, delavnico ali predavanje v družbi svojega najljubšega trenerja ali predavatelja. Pohitite, saj je število mest zaradi zagotavljanja varnosti obiskovalcev in upoštevanja ukrepov NIJZ močno omejeno, elitni trening, delavnico ali predavanje v živo pa boste doživeli tisti, ki se boste na posamezno aktivnost prijavili med prvimi! 

PRIJAVIŠ SE LAHKO >>> TUKAJ 

Se vidimo!

Preverite, kako noro smo se imeli lani >>>

Tega res ne smeš zamuditi! Povej prijateljem in prijateljicam ter se nam na dogodku, kjer bo vladal odličen vibe, pridruži tudi ti!

Članki iz rubrike