Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

pr
pr
0 13.08.2020 13:52:07

Izrazi svoj edinstven stil s Crocsi

Priljubljena klasična modela Crocs rušita modna pravila in spodbujata ustvarjalnost.

Za nami je že dobra polovica poletja, a najbolj igrivi modni trendi šele prihajajo! Tokrat jih predstavlja priljubljena znamka CROCS, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu. V ospredje letos postavlja kultni model obutve Classic Clog – cokel s prepoznavno silhueto, popolno za vse modne upornike, ki so drzni in radi rušijo modna pravila, ter trendi natikače Classic Crocs Slide, ki jih obožujejo vsi, ki se radi igrajo s svojim stilom. Oba modela povezuje edinstveno udobje, ki je popolno za vse, ki prisegajo na modne in udobne korake v poletnih dneh. Z odštekanimi Jibbitz priponkami pa lahko vsak na svojih najljubših Crocsih nosi simbole tistega, kar ga dela edinstvenega! Svoje Crocse sta tako okrasili tudi priljubljeni hollywoodski zvezdnici, sicer ambasadorki Crocs kampanje »Come as you are«, Zoey Deschanel in Pryanka Chopra Jonas.

CrocsXPriyanka_Classic_Clog

Obožujejo jih mladi po vsem svetu, ki prisegajo na ulično modo in želijo izraziti svojo barvito osebnost, zato klasične Crocse nosijo tako z dnevnim, večernim kot športnim videzom. Za vse, ki poleti prisegajo na natikače, pa so popolna izbira natikači Classic Crocs Slide, ki so izjemno trendi in so na voljo v čudovitih barvah. Piko na i klasičnim modelom dodajo Jibbitz priponke, ki jih lahko vsak posameznik izbere po svojem okusu in tako popolnoma personalizira svojo najljubšo Crocs obutev. Jibbitz priponke so eden najbolj kul načinov samoizražanja, s katerimi lahko Crocse vsak naredi čisto po svoje. Na voljo so v številnih simpatičnih različicah, ki ponujajo nekaj za vsakogar, od milenijcev s prefinjenim okusom, najstnikov, ki jih navdihujeta ulična moda in najnovejši digitalni trendi, do mladih, ki svoj prosti čas najraje preživljajo v naravi ali ob ogledovanju svetovnih znamenitosti. Z Jibbitz priponkami lahko tako vsak na svojih najljubših Crocsih vsakodnevno nosi tisto, kar ga dela edinstvenega!

V teh vročih dneh so Crocsi odlična izbira za številne priložnosti, tudi za počitnice ob morju, saj so izjemno praktični, počitniškemu videzu pa dodajo drznost in drugačnost. Naj bo preostanek poletja igriv!

Nova kolekcija Crocs je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana ter na wellbie.si.

Crocs_Classic_Slide_SummerFun

Crocs zgodba o uspehu 

Crocs obutev je ena najbolj znanih znamk na svetu, celo tako znanih, da je sama po sebi izraz za določeno vrsto obutve v nacionalnih slovarjih. Iz svojih začetkov v navtiki, ko so leta 2002 jadralci spoznali čarobno formulo čevlja, ki ne drsi in ne pušča barve, hkrati pa je še zelo udoben, so se znameniti cokli hitro množično razširili po vsem svetu. Do danes je Crocs namreč prodal že več kot 350 milijonov parov obutve po več kot 90 državah po svetu. Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje izjemna kakovost, saj so narejeni iz posebnega Croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje ter popolno higieno in trajnost. Ravno zaradi tega se odločno razlikujejo od številnih ponaredkov, ki jih najdemo skoraj povsod po svetu. Tega se zavedajo ljubitelji Crocsov, ki jih je posebej v Sloveniji in na Hrvaškem zelo veliko, saj je tukaj ta obutev med najbolj popularnimi v Evropi. V Sloveniji so od leta 2007 prodali že več kot milijon Crocsov, letno število prodaje pa se še povečuje.

Crocs_Classic_Slide

Značke: crocs, obutev

Članki iz rubrike