matej-tonin Svet24.si

NSi 30 let osamosvojitve obeležila s krajo?

medved Svet24.si

Pogrizel ga je po vratu in trebuhu

marjan dikaucic dz1 Reporter.si

Janši je za pravosodnega ministra dovolj dober ...

portugalska-ladjica Svet24.si

FOTO: Zaradi pošastnih portugalskih ladjic se ...

635640890416521334_damjan_zugelj Necenzurirano

Kaj se dogaja na uradu za boj proti pranju denarja...

rastline, zalivanje, list 4 Odkrito.si

Na pomoč, lončnica mi umira! Preveč ali premalo...

Miki Vlahkovič Odkrito.si

MIKI VLAHKOVIČ - Medtem ko je bila žena Petra ...

ue
ue
1 02.07.2020 21:07:33

Ti, tvoj prijatelj, tvoj sorodnik ... POSTANI ZVEZDA NA NASLOVNICI EKIPE SN

Želite zmagati na svetovnem prvenstvu, želite osvojiti zlato žogo, želite podpisati za Real, Barcelono, Olimpijo ali Maribor, želite osvojiti olimpijsko kolajno, želite na naslovnici edinega slovenskega časopisa videti svojo ekipo z lokalne rekreacije?

Vse to in še mnogo več vam lahko pričaramo z naslovnico našega in vašega časopisa, ki jo izdelamo posebej za vas in na kateri vam lahko ustvarimo katerikoli prizor, katerikoli motiv, katerokoli vsebino. Lahko jo naročite zase, idealna pa je za darila ob rojstnih dneh, fantovščinah, porokah in drugih praznovanjih.

Zamislite si svojo fotografijo ali fotomontažo, zamislite si svoj naslov in nam zgolj sporočite svojo idejo, naši tehnični mojstri pa vam bodo izdelali priložnostno personalizirano naslovnico Ekipe SN, ki bo lično uokvirjena zagotovo postala velika zvezdnica vsake zabave.

Če ste ob pogledu na nekaj vzorčnih primerov dobili svojo zamisel in željo videti na naslovnici sebe, svojega brata ali sestro, očeta ali prijatelja, za več informacij in naročilo pokličite na 01/5880-053.

Članki iz rubrike