dvojčici Dobra karma

Psihološki test: postavljate trdne ali krhke ...

5_miha perat Svet24.si

FOTO: Miha Perat uspešno okreva po operaciji

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

komen, polave Svet24.si

FOTO: Voda zalila prvo nadstopje gradu Štanjel, ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

Ventilatorje prodali Orbanu na dan izbruha afere

will-smith, jason-derulo Odkrito.si

Will Smith ostal brez zob

Zala Kralj in Gašper Šantl 3 Njena.si

Zalo Kralj zavrnili zaradi 'neustrezne' postave

ue
ue
1 02.07.2020 21:07:33

Ti, tvoj prijatelj, tvoj sorodnik ... POSTANI ZVEZDA NA NASLOVNICI EKIPE SN

Želite zmagati na svetovnem prvenstvu, želite osvojiti zlato žogo, želite podpisati za Real, Barcelono, Olimpijo ali Maribor, želite osvojiti olimpijsko kolajno, želite na naslovnici edinega slovenskega časopisa videti svojo ekipo z lokalne rekreacije?

Vse to in še mnogo več vam lahko pričaramo z naslovnico našega in vašega časopisa, ki jo izdelamo posebej za vas in na kateri vam lahko ustvarimo katerikoli prizor, katerikoli motiv, katerokoli vsebino. Lahko jo naročite zase, idealna pa je za darila ob rojstnih dneh, fantovščinah, porokah in drugih praznovanjih.

Zamislite si svojo fotografijo ali fotomontažo, zamislite si svoj naslov in nam zgolj sporočite svojo idejo, naši tehnični mojstri pa vam bodo izdelali priložnostno personalizirano naslovnico Ekipe SN, ki bo lično uokvirjena zagotovo postala velika zvezdnica vsake zabave.

Če ste ob pogledu na nekaj vzorčnih primerov dobili svojo zamisel in željo videti na naslovnici sebe, svojega brata ali sestro, očeta ali prijatelja, za več informacij in naročilo pokličite na 01/5880-053.

Članki iz rubrike