Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 05.05.2020 15:21:24

Tehnologija in moda z roko v roki

Čeprav je naprava zmogljiva in ponuja številne funkcije, to še ne pomeni, da ne more biti tudi vizualno privlačna. Dokaz je cela vrsta izdelkov Huaweija, od inovativne družine pametnih telefonov P40 pa do pametne ure Watch GT 2 in brezžičnih slušalk FreeBuds 3.

Bili so časi, ko se nam je zdelo nepojmljivo, da bi lahko ena sama mala naprava s svojo funkcionalnostjo nadomestila več različnih naprav. Predvajalnik glasbe je predvajal glasbo, fotoaparat je fotografiral, prenosna igralna konzola je služila izključno igranju iger, prek prenosnega telefona pa smo se le klicali in si pošiljali kratka sporočila. Skok nazaj v današnji čas. Pogovori s prijatelji, igranje iger, družbena omrežja, fotografiranje in še mnogo več, nam je že nekaj časa na voljo z enim samim dotikom zaslona. Zato nam danes ni več dovolj, da naprava ponuja le vsestransko funkcionalnost in tehnološko dovršenost. Izdelava in videz naprave sta postali prav tako pomembni lastnosti, kot funkcije, ki jih nudi. Brezžične slušalke FreeBuds 3 so na primer zasnovane kot modni dodatek, obenem pa zagotavljajo vrhunski zvok. Z elegantnim klasičnim videzom in v črni, beli ali rdeči barvi pa se tudi čudovito zlijejo z vsakim modnim slogom.

S klasičnimi oblikovalskimi smernicami sta skladni tudi obe različici pametne ure Watch GT 2, večja in manjša. Še vedno je narejena, da sledi telesni dejavnosti in zdravju, vendar je obenem tudi lep modni dodatek. Med ukvarjanjem z najljubšo vadbo, jogo ali plesom, bo poskrbela, da ste na tekočem s svojim napredkom, pomagala pa vam bo tudi, da zasijete v najlepši luči, ko boste to hotele. Zagovornice in zagovorniki sproščenega življenjskega sloga pa ne spreglejte pametne ure Watch GT 2e, katere lepota se skriva v njenem športnem videzu.

Huawei_P40

Pametne ure Watch GT 2 so na voljo z različnimi paščki živahnih barv, ki brezhibno dopolnjujejo drzno obliko brezžičnih slušalk. Modno usklajenost med uro in slušalkami je prav tako preprosto doseči, kot ju je preprosto med seboj brezžično povezati.

Piko na i oblikovalske in tehnološke skladbe pa predstavljajo klasično oblikovani vrhunski pametni telefoni družine Huawei P40. Vadbo lahko posnamete z izjemnimi fotografskimi sposobnostmi, a vendar lahko telefon pustite doma in se zanesete le na zmogljivosti pametne ure in brezžičnih slušalk.

Zaradi preproste in hitre povezave naprav med seboj in izjemnimi življenjskimi dobami baterij morate pravzaprav upoštevati le to, kako se oblikovno skladajo. Ker sledijo enakim oblikovalskim smernicam, je iskanje ustreznih barvnih kombinacij preprosto kot še nikoli. Vse so na voljo tudi v klasičnih črno-belih barvah. Zakaj se ne bi na primer odločili za klasično eleganco, ki bi jo malce poosebili z rdečim paščkom pametne ure. Na razpolago pa vam je še mnogo barvnih kombinacij, ki jih lahko uporabite, da popestrite svoj modni slog.

Z vsestranskim in preprostim in hitrim povezovanjem naprav med seboj lahko zaupate tehnologiji, da bo postorila najboljše, kar od nje tudi pričakujete, hkrati pa se osredotočite na to, kako bi omenjene naprave nadgradile vaš osebni modni slog. Življenje zaradi tehnologije še nikoli ni bilo lažje ali bolj modno, kot je postalo po zaslugi tehnoloških in oblikovalskih dosežkov Huaweia.

Huawei_WatchGT2_1

Galerija
Značke: huawei, ura, telefon

Članki iz rubrike