ženska jagode Dobra karma

Psihološki test: kakšno je vaše seksualno ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

šole, ponovni prihod, koronavirus, jesenice Svet24.si

Zdaj je znano, kdaj se v šolske klopi vračajo ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

STA
STA
0 30.04.2020 12:25:20

Korak pred SLOVENIJO! Na Hrvaškem se bodo lahko na treninge vrnili tudi v dvoranah, a bodo nastale TEŽAVE

aba
Na Hrvaškem bodo od prihodnjega tedna skušali postopno obnavljati vse športne dejavnosti, ne le na prostem, temveč tudi v dvoranah. Kot je danes poročala hrvaška tiskovna agencija Hina, se bodo košarkarji Cibone v ponedeljek, 4. maja, pod posebnimi pogoji lahko vrnili k treningom.

Trener Ivan Velić bo moral zaradi vrnitve iz Bosne in Hercegovine dva tedna preživeti v samo osamitvi, zato ga bo v tem obdobju zamenjal pomočnik trenerja Bariša Krasić in kondicijski trener Ivan Antunović.

"Če bo mogoče, bomo delali do 1. julija. Načrtovali bomo tudi aktivnosti za naslednjo sezono, odvisno od tega, kakšen bo proračun za prihodnjo sezono in kakšno bo splošno stanje v športu glede na koronavirus. Upamo, da bomo lahko začeli priprave na naslednjo sezono veliko prej, kot je bila praksa prejšnjih sezon," je dejal Velić.

Na Hrvaške so že sredi marca zaradi pandemije prekinili vsa košarkarska tekmovanja, tudi mednarodna, v katerih tekmuje Cibona, Hrvaška košarkarska zveza pa se je 1. aprila odločila, da bo prekinila vsa tekmovanja.

V ligah, ki jih vodi Hrvaška košarkarska zveza, ne bodo razglašeni prvaki, v sezoni 2020/21 pa bodo v vsaki posamični ligi nastopili isti klubi, ki so igrali v sezoni 2019/20.

Članki iz rubrike