Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 30.04.2020 12:25:20

Korak pred SLOVENIJO! Na Hrvaškem se bodo lahko na treninge vrnili tudi v dvoranah, a bodo nastale TEŽAVE

Liga ABA
Na Hrvaškem bodo od prihodnjega tedna skušali postopno obnavljati vse športne dejavnosti, ne le na prostem, temveč tudi v dvoranah. Kot je danes poročala hrvaška tiskovna agencija Hina, se bodo košarkarji Cibone v ponedeljek, 4. maja, pod posebnimi pogoji lahko vrnili k treningom.

Trener Ivan Velić bo moral zaradi vrnitve iz Bosne in Hercegovine dva tedna preživeti v samo osamitvi, zato ga bo v tem obdobju zamenjal pomočnik trenerja Bariša Krasić in kondicijski trener Ivan Antunović.

"Če bo mogoče, bomo delali do 1. julija. Načrtovali bomo tudi aktivnosti za naslednjo sezono, odvisno od tega, kakšen bo proračun za prihodnjo sezono in kakšno bo splošno stanje v športu glede na koronavirus. Upamo, da bomo lahko začeli priprave na naslednjo sezono veliko prej, kot je bila praksa prejšnjih sezon," je dejal Velić.



Na Hrvaške so že sredi marca zaradi pandemije prekinili vsa košarkarska tekmovanja, tudi mednarodna, v katerih tekmuje Cibona, Hrvaška košarkarska zveza pa se je 1. aprila odločila, da bo prekinila vsa tekmovanja.

V ligah, ki jih vodi Hrvaška košarkarska zveza, ne bodo razglašeni prvaki, v sezoni 2020/21 pa bodo v vsaki posamični ligi nastopili isti klubi, ki so igrali v sezoni 2019/20.

Članki iz rubrike