d857aa4138849ad4446e869c5a9cad90 Dobra karma

To so trije najmočnejši, ki skrbijo za nas: C D ...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 11.03.2020 12:08:01

Slovenska smučišča so dobila novo pošiljko snega: vozovnice za Krvavec odslej na voljo tudi prek pametne denarnice VALÚ

V teh dneh slovenska smučišča dobivajo novo pošiljko snega, zato je dobrodošla novost, da lahko smučarji odslej vozovnice za Krvavec kupijo tudi prek mobilne aplikacije oz. pametne denarnice VALÚ.

Uporabniki, ki prek VALÚ kupijo vozovnico za Krvavec, si jo lahko neposredno naložijo na kartico s čipom (t.i. keycard), s čimer se izognejo čakanju v vrsti za nakup vozovnice ob prihodu na smučišče. V primeru, da uporabniki kartice s čipom še nimajo, pa si ob prvem nakupu izberejo vavčer, s katerim se oglasijo na blagajni smučišča, kjer jim vozovnico prenesejo na keycard. Poleg tega so prek VALÚ v sodelovanju z mojekarte.si odslej na voljo tudi vstopnice za številne športne dogodke in kulturne prireditve, kot so koncerti, gledališke predstave, festivali ali literarni večeri.

Na ta način VALÚ, ki omogoča mobilno plačevanje, prenos sredstev med uporabniki, delitev računa, pa tudi storitve identifikacije, širi svojo funkcionalnost tudi na področju uporabe infrastrukturnih storitev. Uporabniki so lahko že doslej prek VALÚ kupovali vozovnice Slovenskih železnic, VALÚ pa je povezan tudi z aplikacijami Popkart, Urbana in Študentska prehrana.Za uporabo pametne denarnice VALÚ si uporabniki aplikacijo prenesejo s spletne trgovine Google Play ali App Store. Sledi registracija prek mobilne številke (velja za vse slovenske mobilne številke) in e-naslova, s čimer uporabniki pridobijo osnovni profil, ki ga lahko kadarkoli brezplačno nadgradijo v naprednega. Po uspešno izvedeni registraciji uporabniki na svoj račun VALÚ naložijo e-denar in plačujejo, dokler imajo na njem dobroimetje. Vsi tisti, ki si bodo do 31. marca svoj profil VALÚ nadgradili v naprednega, prejmejo 5 evrov dobroimetja.

Z VALÚ je možno plačevanje na preko 3.000 prodajnih mestih po vsej Sloveniji, plačilna mreža pa se nenehno širi.

Značke: valu, krvavec

Članki iz rubrike