vesolje Dobra karma

Tedenska astrološka napoved: ne podlezite ...

karaoke, mikrofon Svet24.si

Slovenski komik: "Nisem mogel verjeti, vse sem ...

UV-plenkovic jansa-ziga zivulovic jr-bobo Reporter.si

Zmagovita lekcija iz Zagreba: kaj se lahko Janez ...

aleš hojs, janez janša, igor bavčar Svet24.si

Pravljica iz kraljestva Trstenjakove o ...

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Necenzurirano

Davčni utajevalci na Počivalškovem pragu

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 26.11.2019 10:25:05

V Cvetličarno prihaja najboljši ABBA TRIBUTE ŠOV iz Anglije

ABBA REVIVAL - THE SHOW ŽE TA ČETRTEK, 28. NOVEMBRA 2019 V CVETLIČARNI!

»Fantastična skupina!«, »Hvala za odličen in profesionalen nastop!«, »Kot bi gledal pravo Abbo!« - to so le nekatere od neštetih pozitivnih kritik, ki so jih obiskovalci in profesionalci namenili skupini! Če ste oboževalka ali oboževalec legendarne skupine Abba, zagotovo nočete zamuditi prvega ekskluzivnega nastopa ABBA Tribute skupine Revival, 5-krat prepoznane kot najboljše Abba tribute zasedbe v Veliki Britaniji, ki pride samo na koncert v Slovenijo že ta četrtek, 28. novembra ob 21.00 v ljubljansko Cvetličarno! Skupina prihaja ob 45. obletnici zmage skupina ABBA na Pesmi Evrovizije s pesmijo Waterloo in 40. obletnici izdaje albuma Voulez-Vous! ABBA REVIVAL prihaja v polni zasedbi z bobnarjem, scenografijo in avtentično oblikovanimi kostumi iz več obdobij slavne skupine ABBA! Zasedba je kar 5-krat prejela nagrado National Tribute Awards za najboljšo Abba tribute skupino v močni konkurenci številnih tovrstnih skupin! Na koncertu s to izjemno skupino, ki so jo najemali največji in ki nastopa tudi pred več tisočglavimi množicami, boste lahko slišali uspešnice Abbe, kot so Mamma Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, waterloo, Take A Chance On Me, Gimme! Gimme! Gimme!, Chiquitita, Fernando, Thank You For The Music, I Have A Dream in mnoge druge! Zaplešite in zapojte skupaj največje uspešnice Abbe na tem koncertu, ki obeta resnično zabavo za vse, ki obožujete Abbo!

Skupina skrbno pazi na to, da zvenijo in zgledajo kot originalna skupina, za kar je potreben prav poseben trud in vztrajnost. Skupina ABBA REVIVAL že 13 let pili svoj nastop, kot pravi fani skupine pa resnično skrbijo, da ponašajo zapuščino te velike skupine povsod, kjer nastopajo, od velikih festvalskih in dvoranskih nastopov, do nastopov za svetovno znana podjetja in naročnike. Zato jih radi vabijo tudi na Švedsko, kjer pogosto nastopajo, v domovini originalne zasedbe ABBA. Njihov show je splet ohranjanja izvirne scenografije, spektakulatnih in avtentično oblikovanih kostumov, neverjetne produkcije (tonski mojster vedno potuje z njimi) in seveda nastopa vrhunskih glasbenikov in pevcev.

Nastopali so pred 20.000-glavo množico na malteškem dnevu samostojnosti, bili so glavne zvezde na dveh največjih evropskih in britanskih tribute festivalih (Act for Glastonbudget, Tribfest), nastopili so na slovitem Mathew street festivalu v Liverpoolu pred 300.000 ljudmi, poleg številnih drugih velikih nastopov pa tudi večkrat na nacionalni britanski televiziji BBC. Poleg tega so nastopali za Royal Air Force, Virgin, Royal Navy, Swiss Air, Manchester United FC, Liverpool FC, British Symphony Orchestra in številne druge.


Že od poletja 2006 Lisa (Anni Frid), John (Benny), Nina (Agnetha) and Marcus (Björn) delajo na vrhunskem nastopu! Nina je tudi velika oboževalka Abbe in zase pravi, da so se ji z nastopanjem v tej skupini uresničile sanje: »ABBO poslušam odkar pomnim in sem vedno pela njihove pesmi, plesala nanje. Zelo mi je pomembno dejstvo, da je skupina zelo strastna glede izvedbe pesmi skupine ABBA. To občinstvo zagotovo zazna in tako dobimo res odlične odzive. To kar delamo, delamo radi in to se vidi. Izjemno nas veseli radosten odziv občinstva.« In to bomo zagotovo lahko doživeli na njihovem edinem in ekskluzivnem koncertu v Sloveniji, 28. novembra v ljubljanski Cvetličarni!

Prodaja vstopnic: www.eventim.si in Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana,

Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77*) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije,

Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour potovalna agencija ter ostala prodajna mesta v sistemu Eventim Si.

Značke: abba, cvetličarna, glasba

Članki iz rubrike