900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
2 25.11.2019 14:56:17

Svoja vrata je odprl največji športni center na Obali LESPORT – Center športa Koper

V ponedeljek, 25. novembra, je svoja vrata odprl največji športni center na Obali LESPORT – Center športa Koper. LESPORT center se nahaja v objektu Olimpijskega bazena Koper in dopolnjuje ponudbo in obseg dejavnosti Olimpijskega športnega centra – Bonifika.

LESPORT je center, ki bo zagotavljal celovit pristop k zdravju človeka in pomeni veliko pridobitev za lokalno okolje ter splošno ozaveščenost o pomenu športne dejavnosti. Predstavljal bo odlično rešitev za začetnike, rekreativne in vrhunske športnike ter vse, ki si želijo narediti PRVI KORAK k spremembi življenjskega sloga. Na več kot 4.500 m² uporabne površine se bodo odvijali športno-razvedrilni programi primerni za vse generacije. Slogan centra je ZAČUTI UTRIP!

V pritličju kompleksa se nahaja olimpijski bazen v upravljanju Javnega zavoda za šport Mestne občine Koper. LESPORT – Center športa Koper je priložnost, dodana vrednost za vse, ki želijo svojo telesno pripravljenost še izpopolniti. Medetažo zaseda velika večnamenska dvorana, kjer bodo potekale vodene vadbe, LE Cycling, terapije, masaže ter otroški programi. V centru bo velik poudarek na družabnosti in spoznavanju novega. Poleg treningov, boste v prvem nadstropju čas lahko kakovostno preživeli v Lesport baru, kjer boste poklepetali s prijatelji, popili sok z družino, prisostvovali zanimivim dogodkom, prebirali revije s področja športa in zdravja ali zgolj uživali v panoramskem razgledu na morje in športni park Bonifika. Drugo nadstropje pa je namenjeno fitnes dejavnosti.

Lesport Funkcionalna dvorana

Center si obeta sodelovanje z lokalnimi vrtci, šolami, fakultetami, podjetji, zdravstvenimi in ostalimi institucijami, v prvi vrsti pa zagotavljati najboljše pogoje domačim in tujim rekreativnim in vrhunskim športnikom. 

Vizija: »Postati prepoznaven športni center v Evropi in prva izbira - rešitev rekreativnih in vrhunskih športnikov ter posameznikov, ki si želijo začeti z aktivnim življenjem.« 

LESPORT – Center športa Koper se javnosti želi predstaviti na Dnevih odprtih vrat, ki bodo potekali od torka, 26. novembra do petka, 29. novembra, od 6.00 do 22.00 ter v soboto, 30. novembra, od 8.00 do 21.00. V času odprtih vrat bo vstop v center brezplačen. Udeležba na vodenih vadbah in v drugih programih je možna do zasedbe prostih mest. Več o LESPORT najdete na www.lesport.si ZAČUTITE UTRIP SKUPAJ Z NAMI!

Galerija
Značke: lesport, center, šport

Članki iz rubrike