denar2 Dobra karma

Koliko denarja imamo, odloča matrica našega imena

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

aleksandra sadowska Svet24.si

FOTO: Želela je črne, zdaj je oslepela

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

chang (3) Njena.si

Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 21.11.2019 10:49:48

Kaj imajo skupnega Alya, Natalija Verboten in Marko Potrč?

Alya
promocijski material
Omislili so si najboljšega med najboljšimi – novega hišnega pomočnika!

Le kdo si ne želi, da kdo kaj namesto njega postori? In kaj šele to, da te ni doma in nekdo namesto tebe posesa tla?

Vrhunski iRobot Roomba s9+ je kralj v svoji kategoriji in po novem kraljevo razvaja tudi Alyo, Natalijo in Marka. Po tem, ko je robotski sesalnik iRobot Roomba i7 osvojil igralko Gorko Berden, radijsko voditeljico Tayo Damjan in voditeljico Pio Pustovrh, je zdaj novi iRobot Roomba s9+ popolnoma navdušil pevki Natalijo Verboten in Alyo ter voditelja Marka Potrča.

iRobot - S9+

Nov robotski sesalnik iRobot Roomba s9+ namreč odlikujejo izjemno učinkovito in natančno čiščenje, vedno počisti za vami in za seboj, ne ubira bližnjic, odstrani umazanijo tudi s preprog in se ponaša z antialergijskim sistemom, predvsem pa se spozna na vaš dom in očisti kjer želite, kadar želite.

Dekleti sta se zaljubili v novega hišnega pomočnika, vsi trije pa si brez njega ne predstavljajo več domačega udobja in čistega doma.

Priljubljena pevka Natalija Verboten že več kot dva meseca uporablja iRobot Roomba s9+ in je nad njim čisto navdušena. "Če se malo pohecam, lahko rečem, da sem kar malo na novo zaljubljena. Res mi lajša življenje, saj so pri dveh otrocih, psu in mački tla zdaj konstantno čista. Naša ljubljenčka bi se z Roombo rada tudi igrala, a naš novi hišni pomočnik je čisto preveč zavzeto delaven za kaj takega in se ne pusti motiti," je v smehu priznala Natalija, ki jo je pri novem robotskem sesalniku najbolj navdušilo to, da je popolnoma avtomatiziran, preprost za uporabo in izredno učinkovit. "Zdaj smo se ga čisto navadili in je naš nov član, ki zelo rad sesa, in to zelo natančno," je še v smehu povedala Natalija Verboten.

verboten
Natalija
promocijski material

Energična pevka Alya je večino časa na poti, zato tudi nima časa za vsakodnevno pospravljanje. In zdaj ji novi iRobot Roomba s9+ prihrani veliko časa in energije, ki bi jo sicer porabila za sesanje. "Mislim, da ne bo preveč, če rečem, da sem spet zaljubljena. (smeh) Sploh ne vem, kako sem lahko bila do zdaj brez! To bi morala imeti doma vsaka gospodinja, saj ima tako vsaj malo časa zase. Hvala, Boris, kot sem jaz poimenovala Roombo. Navdušena sem, ker je tih in dela svoje, saj je samostojen. In ko je lačen, se gre sam napajat. Ko čisti, je natančen, poleg tega pa lahko opravljam z njim prek spletne aplikacije, tudi če nisem doma. Primeren pa je tudi za domove s hišnimi ljubljenčki, saj sistem čiščenja temeljito pobere vso umazanijo in skrite dlake ljubljenčkov. Ne zamenjam ga za nič na svetu," je z nasmeškom razložila pevka Alya.

Besed pohvale nad novim hišnim pomočnikom, robotskim sesalnikom iRobot Roomba s9+, pa ne skriva niti voditelj in športni navdušenec Marko Potrč. "Nov robotski sesalnik nam je zelo všeč, še bolj kot prejšnji. Je izredno koristna, marljiva in res natančna živalca. (smeh) Res nam doma olajša življenje. Ne glede na to, ali otroka drobita pod mizo ali imamo pesek in podobno v hodniku, tudi za takšne hipne primere je odlična rešitev. Pritisneš na gumbek in je rešeno. Pri novem iRobot Roombi s9+ je prav to še ena velika prednost, da mu določiš prostor, ki ga naj posesa oziroma počisti. Seveda pa ga tudi načrtovano spustimo po vsej hiši in danes o sesanju ne razmišljamo več. Zlezel nam je pod kožo. Potem pa je tukaj en kup tehnoloških, inovativnih sladkorčkov. Že od prejšnjega zmeraj uporabljam aplikacijo za upravljanje, kar pomeni, da je res zmeraj na dosegu roke. Tudi, ko nismo doma," je razložil Marko.

potrc
Marko
promocijski material

Značke: irobot, roomba

Članki iz rubrike