jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

ou
ou
1 07.11.2019 11:40:52

BALKAN FESTIVAL: Ceca, Aca Lukas, Darko Lazić

BALKAN FESTIVAL se vrača na velika vrata Gospodarskega razstavišča! Po megalomanskem februarskem koncertu, kjer so nastopili Rasta, Jala Brat, Buba Corelli in Djani, letos pričakujemo smetano srbske estrade: na odru nas bodo v čarobni mesec 7. decembra popeljali Ceca, Aca Lukas in Darko Lazić.

Februarja so na Balkan Festivalu prvič skupaj nastopili velikani Rasta, Jala Brat, Buba Corelli in Djani ter nas popeljali v vode folka, R&B-ja, hip hopa in rapa. Ker je bil koncert odlično obiskan, je ponovno čas za Balkan Festival, tudi tokrat v organizaciji Tantum Events. Obeta se nam balkan koncert letošnjega leta!

Ceca
Svetlana Ražnatović, mnogim bolje poznana kot Ceca, je s pevsko kariero začela že pri 15 letih, ko je nastopala po vsej tedanji Jugoslaviji. S hiti »Kukavica«, »Fatalna ljubav« in »Ja još spavam u tvojoj majici« si je pridobila naklonjenost publike. V njeni karieri je bilo veliko vzponov, albumi Maskarada, Decenija, Gore od ljubavi so eni od najbolj razpoznavnih. Med enega najodmevnejših koncertov v Srbiji spada koncert na Marakani, kamor jo je prišlo poslušat 70.000 ljudi.

Aca Lukas
Tudi Aleksandar Vuksanović aka Aca Lukas se je z glasbo začel ukvarjati zgodaj. Pravijo mu neokronani kralj splavov; v 90. letih je nastopal na splavu Lukas, po katerem je dobil tudi vzdevek. V začetku kariere je izdal dva uspešna albuma Pesme od bola in Lična karta, ki sta mu zagotovila preboj na sceno, četrti album Nešto protiv bolova pa je potrdil njegov uspeh. Rad sodeluje v duetih z drugimi pevci. Tudi s Ceco je posnel pesem »Ne zanosim se ja«, ki jo bomo nedvomno slišali na največjem balkan koncertu na Gospodarskem razstavišču.


Darko Lazić
Darko Lazić je smisel za glasbo podedoval po svojem očetu Milanu. Kljub temu, da je zaključil frizersko šolo, se je prijavil na četrto sezono popularne srbske oddaje Zvezde Granda, kjer je tudi zmagal. Z zmago in pesmijo Korak do sna so se mu odprla vrata do slave in drugih glasbenih projektov, na katerih se sodeloval z znanimi glasbeniki, kot sta MC Yankoo in Tanja Savić.

Ceca in Aca Lukas polnita odre povsod, kjer se pojavita. Legendarni srbski zvezdi vedno upravičita svoj status in priredita žur do jutra, z njima pa pojejo množice – od počasnih balad do poskočnih ritmov. Tokrat se jima bo pridružil tudi Darko Lazić in s skupnim stasom in glasom nam bodo odprli sezono decembrskih praznovanj.

Priporočamo nakup prvih, najcenejših vstopnic v predprodaji po izjemni ceni le 19 evrov (Eventim, Petrol, Pošta Slovenije ...).

Število vstopnic je omejeno, dobite jih lahko tudi na tej povezavi.

Značke: glasba, koncert, ceca

Članki iz rubrike