favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
1 19.08.2019 12:47:27

Huawei že drugič zapored prejel nagrado EISA “Best Smartphone of the Year” za Huawei P30 Pro

Huawei Consumer Business Group je prejel nagrado s strani združenja Expert Imaging and Sound Association (EISA).

Gre za skupino, ki jo sestavlja 55 najbolj priznanih revij na svetu s področja potrošniške elektronike. Huawei P30 Pro je prejel naziv najboljšega telefona za obdobje 2019-2020 (EISA Best Smartphone of the Year 2019–2020) zaradi kakovosti fotografij v slabih svetlobnih razmerah, ki jih je združenje EISA ocenila kot, »daleč najbolje, česar so trenutno sposobni pametni telefoni«. Pohvalili pa so tudi ultra širok objektiv, portretni način in teleobjektiv s 5-kratno povečavo, za katerega so dejali, da »presega vse, kar nudijo tekmeci«.

»V čast nam je prejeti še eno nagrado EISA, zadovoljni pa smo tudi, da so strokovnjaki prepoznali zmogljivosti pametnega telefona P30 Pro. Huawei se je zavezal z vsako novo napravo uporabnikom ponuditi novo in izboljšano izkušnjo fotografiranja s pametnim telefonom,« je povedal Li Changzhu, podpredsednik segmenta za telefone pri Huawei Consumer Business Group. Združenje EISA je pametni telefon Huawei P30 Pro priporočilo kot popolnega spremljevalca fotografskega navdušenca, saj verjamejo, da prinaša napredek v mobilni fotografiji.

Pametni telefon Huawei P30 Pro je naredil velik korak v mobilni fotografiji. Opremljen je s štirimi kamerami Leica. Glavna ima tipalo SuperSpectrum ločljivost 40 milijonov slikovnih pik, njeno delo pa podpirajo kamera s širokim objektivom, kamera z objektivom SuperZoom s kar 5-kratno optično povečavo objektiva ter kamera TOF za zajem podatkov o globini posnetka. Na novo oblikovan periskopski objektiv, v katerem so leče nanizane vodoravno namesto navpično, omogoča večjo optično povečavo, zato je na voljo tudi 10-kratna hibridna in 50-kratna digitalna povečava. Nič manj zmogljiva ni prednja kamera s tipalom ločljivosti 32 milijonov pik.

P30 pro

Elegantno oblikovan P30 Pro se ponaša z ukrivljenim zaslonom velikosti 6,47 palcev (16,4 cm), odporen je proti vodi ter prahu, poganja pa ga Kirin 980, prvi procesor na svetu v 7 nm tehnologiji. Poleg tega 4.300 mAh velika baterija postavlja P30 Pro med pametne telefone z največjo kapaciteto baterije.

Članstvo organizacije EISA sestavljajo strokovni mediji po celotnem spektru potrošniške elektronike v 30 državah. Vsaka članica prispeva k eni ali več od šestih strokovnih ekip organizacije EISA. Skupine so sledeče: fotografija, mobilne naprave, Hi-Fi, zvok za domači kino, zasloni in video za domači kino, avtomobilska elektronika. Vsako leto člani EISA nominirajo seznam izdelkov, za katere mislijo, da izstopajo v vsaki od teh kategorij. Nominacije so potem predstavljene na občnem zboru organizacije EISA, kjer člani preko poglobljene debate glasujejo za zmagovalca v vsaki od skupin. Huawei bo nagrado formalno prejel med slavnostjo na sejmu IFA, ki bo 6. septembra v Berlinu.

Značke: huawei, nagrada

Članki iz rubrike