tira Dobra karma

Na ta preprost način nabolj učinkovito odženete...

ula šemole Svet24.si

FOTO: Slovenska zajčica z Balija: "Koronavirusa ...

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

Benjamin Dolić, the vocie (4) Njena.si

Presenečenje: Nemčijo bo na Evroviziji zastopal ...

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

tu
tu
5 16.08.2019 08:34:33

KAKŠEN CAR! Glejte, kje dopust preživlja MILIJONAR DONČIĆ! Morda ga srečate pri pomivanju posode ...

vszi
Luka Dončić se intenzivno pripravlja na začetek svoje druge sezone v NBA.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić zelo zavzeto trenira in se pripravlja na začetek nove sezone v ligi NBA. V mnogih pogledih bo njegova druga sezona v najmočnejši ligi na svetu veliko težja od prve, pričakovanja navijačev, vodstva kluba in ostalih strokovnjakov so veliko večja, prav tako pa bo v Dallasu po upokojitvi Dirka Nowitzkega nosil večjo odgovornost.

A Dončić si med napornimi treningi vzame čas zase in za svoje najbližje, mnogi pa so presenečeni nad njegovo izbrano počitniško destinacijo. Že res, da si je nekaj dni oddiha s svojo Anamario privoščil na romantičnem grškem otoku Santorini, a velik del poletja tako kot večina Slovencev preživlja na Hrvaškem. In to ne v kakšnem Dubrovniku, ki velja za najelitnejšo (in tudi najdražjo) destinacijo, temveč na bližnjem otoku Krk, natančneje v kampu Pila ob mestecu Punat, kjer so ga opazili mnogi slovenski dopustniki. 

Po njihovem pričevanju Dončić v enemu najbolj priljubljenih in poljudnih kampov, v katerem dopustuje ogromno Slovencev, deluje povsem normalno - kot da bi šlo za navadnega smrtnika in ne ultra priljubljenega milijonarja, enega najboljših evropskih košarkarjev in veliko zvezdo lige NBA. Kdo ve, morda pa ga res srečate med pomivanjem posode, enim od legendarnih kampovskih opravil. 

Članki iz rubrike