natasa ralijan tic gasper Odkrito.si

Bivša partnerica Gašperja Tiča nikogar ne ...

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za torek, 23. aprila

ženska Petisvet.si

9 stvari, ki lahko naš dom uničijo, ali pa ...

potres, filipini, 22. 3 Svet24.si

FOTO: »Mogoče jih je slišati, kako kričijo od ...

Britney Spears Svet24.si

FOTO: Ujeli Britney Spears, čeprav jo je skušal ...

filip-flisar_bobo_08.01.17 Njena.si

Filip Flisar se je skoraj zaletel v jadernico

gašper hafner Njena.si

Dvojno presenečenje na posestvu Hafner

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 10.04.2019 11:18:45

Festival ezoterike, astrologije in numerologije: eno vstopnico kupite, eno pa vam podarijo!

Festival ezoterike, astrologije in numerologije: eno vstopnico kupite, eno pa vam podarijo!
Promocijsko gradivo
Pred vami je več sto evrov vredna duhovna izkušnja, ki so jo ustvarjalci portala Petisvet.si, prav vsakemu izmed vas zagotovili po ekskluzivni ponudbi - eno vstopnico kupite, eno pa vam podarijo! Cena vstopnice na osebo tako znaša le zavidljivih 44€!

Festival ezoterike, astrologije in numerologije in še česa drugega ... 

Gre za dogodek, ustvarjen za vse ljubitelje astrologije, ezoterike in numerologije in vse tiste, ki le vsake toliko časa preberete kakšen horoskop in bi o tem želeli preprosto izvedeti več!

Celodnevno dogajanje bodo v soboto,13. aprila 2019, v Radisson Blu Plaza hotelu v Ljubljani zaznamovala predavanja in delavnice iz različnih področij, saj bo z nami več kot 10 strokovnjakov- astrologov, energijskih terapevtov, numerologov, zvočnih in spiritualnih terapevtov in še mnogih drugih. 

Preverili boste lahko svoj numerološki tip, ugotovili kako v življenje prikličete obilje, spoznali skrivnosti delovanja energijskih čaker, preverili kakšne spremembe prinaša horoskop in še marsikaj drugega! Celoten program in urnik preverite >>>TUKAJ

Zakaj je sobota pravi dan za takšen dogodek? 

V soboto, 13. aprila 2019 bodo planeti v položaju, ki omogoča najboljše razmere za osvoboditev energij in možnost, da zagrabite nove priložnosti. Vse zanimivosti in znanja, ki jih boste prejeli na dogodku, bodo tako služile v vaše najvišje dobro!

Več sto evrov vredna izkušnja je tokrat na voljo za SAMO 44 €/osebo!

Resnična vrednost vstopnice je nižja kot običajno za takšne dogodke, znanje, ki ga boste prejeli pa je neskončno

Cena vključuje celodnevna predavanja in delavnice, možnost osebnega posveta s terapevti, astrologi in numerologi, vse pripomočke, ki jih boste na dogodku potrebovali, brezplačno kosilo in prigrizke, sodelovanje v nagradnem žrebu za individualne obravnave pri predavateljih in še in še!

Redna cena ene vstopnice je 88 €, zadnje vstopnice za dogodek pa so na voljo v ekskluzivni ponudbi - eno vstopnico kupite, eno pa vam podarimo! To pomeni, da boste za vstopnico na osebo odšteli le zavidljivih 44€!

Vstopnice so na voljo na prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani Petisvet.si in na brezplačni telefonski številki 080 6116!

Članki iz rubrike