tina turner Odkrito.si

Tina Turner: Spregovorila o sinovem samomoru

meduza, cornwall Svet24.si

FOTO: Posneli meduzo, veliko kot človek

čuječnost 2 Petisvet.si

Stres lahko s čuječnostjo obvladujemo prav vsi

miro cerar bmw Svet24.si

Poklukar v parlamentu razkril Cerarjevo veliko ...

ceca ražnatović Svet24.si

Ceca po aferi v Albaniji: Jaz sem patriotka

paulina p Njena.si

Ljubezen na vasi: Izpadla Paulina razkrila ...

Nika Zorjan 3 Njena.si

Ta lepotica je sestra Nike Zorjan!

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 29.03.2019 13:12:45

Najprestižnejša nagrada v roke hotelu Kempinski Palace Portorož

Prestižna nagrada za hotel Kempinski Palace Portorož
Dean Dubokovič in Žiga Intihar
Petzvezdični hotel je prejel vrhunsko nagrado!

Portoroški pet zvezdični hotel Kempinski Palace Portorož se od sedaj ponaša z najuglednejšo mednarodno nagrado Star Diamond Award, ki jo za odličnost v hotelirstvu podeljuje ameriška organizacija American Academy of Hospitality Sciences. S tem je Kempinski Palace Portorož postal šele tretji hotel v celotni verigi Kempinski in član družine 18 elitnih evropskih hotelov, ki jih je doletela ta čast.

Star Diamond Award_photo by Kempinski Palace Portorož 5
Izjemno priznanje so proslavili tudi s torto.
Dean Dubokovič in Žiga Intihar

»Nagrada Star Diamond Award gre v prvi vrsti vsem, ki delajo in živijo s hotelom dan za dnem in ustvarjajo doživetje, ki ga z zvestobo nagrajujejo tudi naši gostje,« je ob prejemu nagrade povedal Kai Behrens, novopečeni direktor hotela Kempinski Palace Portorož. Nagrado je podelil direktor American Academy of Hospitality Sciences Joseph Cinque.

Star Diamond Award_photo by Kempinski Palace Portorož 9
Kempinski Palace Portorož je prejel prestižno nagrado
Dean Dubokovič in Žiga Intihar

Kai Behrens se je hotelom Kempinski pridružil leta 2007. Pred prihodom v Slovenijo je hotelirske izkušnje nabiral v hotelih Kempinski v Moskvi, Bolgariji, Azerbajdžanu in nazadnje na Kitajskem. Poleg Kempinski Palace Portorož prevzema tudi vodenje Kempinski Hotel Adriatic v Savudriji, ki prav tako spada pod okrilje skupine MK Group.

Vsi prisotni so na podelitvi lahko uživali v gurmanskih mojstrovinah hotelskih chefov, ob nežnih zvokih odlične pianistke Lucienne Lončina uživali v prečudoviti atmosferi, celotno prireditev pa povezovala vedno čudovita Lorella Flego. Med obiskovalci je bilo tudi kar nekaj znanih obrazov iz sveta mode, turizma in športa, med njimi manekenki in fotomodela Iryna Osypenko in Mirela Korač, vsestransko nadarjeni in član skupine Sestre Tomaž Mihelič, družabni kronist in novinar Nejc Simšič, priznani estetski kirurgi dr. Matic Fabjan, dr. Nevio Medved in dr. Igor Višnar.

Star Diamond Award_photo by Kempinski Palace Portorož 8
Zabave so se udeležile tudi številne znane Slovenke.
Dean Dubokovič in Žiga Intihar

Star Diamond Award, ki jo podeljuje ameriška akademija American Academy of Hospitality Sciences, je najprestižnejša nagrada in priznanje za resnično kakovost, prejmejo pa jo samo tisti, dosežejo najvišji nivo odličnosti. Nagrado podeljuje že vse od leta 1949, med njenimi ustanovitelji pa je bil tudi priljubljeni svetovno znani igralec in pevec Frank Sinatra.

Galerija

Članki iz rubrike