Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Zvezde
Zvezde
4 21.03.2019 09:48:06

Zvezdniška ločitev, ki je ŠOKIRALA Slovenijo: Svojo zgodbo bom povedala samo enkrat ...

Primož in Renata
Revija Zvezde
Nekdanja manekenka in kraljica Slovenije je za revijo Zvezde potrdila, da je zakona med njo in nekdanjim slovenskim smučarskim skakalcem Primožem Peterko dokončno konec.

Renata Peterka, nekdanja manekenka in lepotna Kraljica Slovenije iz leta 1996 je ekskluzivno za revijo Zvezde razkrila, da se po šestnajstih letih zakona, triindvajsetih letih ljubezni in treh otrocih ločuje od nekdanjega slovenskega skakalca Primoža Peterke. Namigovanja o tem so se začela pojavljati že po novici, da je Primož pustil službo v slovenski smučarski skakalni ekipi in sprejel službo v Turčiji, a novice v javnosti do zdaj še nista komentirala. Renata se je zdaj odločila, da je za ekskluzivno za revijo Zvezde povedala svojo plat zgodbe.

"Svojo zgodbo bom povedala samo enkrat, in sicer za Zvezde, nato pa se bom posvetila svojim trem otrokom, ustvarjanju novega življenja in domu, zato me ne kličite za intervjuje," je za omenjeno revijo ob tem še dodala Renata, zato si lahko njeno celotno zgodbo, razloge za ločitev in njene želje za naprej preberete v Zvezdah.



Renata je novinarki Andreji Comino zaupala, kdaj so se pojavila takšne težave, da je edino rešitev videla samo še v ločitvi in povedala svojo zgodbo in pogled na dolgoletno razmerje. Razkrila je tudi, da je verjela v svoj zakon, a da na koncu preprosto ni šlo več naprej, zato je pred približno pol leta tudi sama vložila tožbo za razvezo zakonske zveze, a da ta zaradi počasnih sodnih postopkov še ni dokončna. Ob tem pa je Renata razkrila, da je v zakonu dobila tudi nekaj najboljšega v življenju. "Bog ti da nekaj, nekaj pa ti vzame. Meni je dal najboljše otroke. Ni je stvari na svetu, ki je ne bi naredila zadnje."

Celoten članek si lahko preberete v reviji Zvezde, ki je na voljo tudi na TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike