vili resnik Odkrito.si

Vili Resnik v skrbeh zaradi hčere

harry meghan 1 Svet24.si

Kdo bodo botri prvemu otroku Meghan in Harryja?

girl-1666678_1280 Petisvet.si

Zdaj lahko rešimo marsikaj, tudi finance, če ...

Brenton Tarrant_sodišče_nova zelandija Svet24.si

Napadalec iz Christchurcha je bil v Sloveniji

51214628_2298256230419385_4899901198984806400_o Svet24.si

Zaskrbljena družina: Šabanova žena noče iz ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

alenka kosir Njena.si

Alenka Košir odkrito razkrila, koliko kilogramov ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 17.10.2018 07:40:54

Bodite športno aktivni v mestu

RollJet
RollJet
Za pot po mestu ali pot od doma do službe je najboljše biti športno aktiven. Za vašo pot po mestu izberite Rolljet šolsko torbo.

Med vsemi obveznostmi iščemo rešitve, kako čim hitreje priti s točke A do točke B. Že zdavnaj smo ugotovili, da je pot po mestu z avtomobilom najdaljša in najbolj utrujajoča. Predvsem za otoke, ki sabo velikokrat nosijo še težke torbe, zato si želimo, da bi bila njihova pot kar se da optimalna. Tudi odrasli pa lahko izberete drugačno prevozno sredstvo zase. Z našim predlogom pa boste lahko osvojili čisto vsako lokacijo v mestu. 

Kombinacija skiroja in rolke

Otroci zato obožujejo RollJet, kombinacijo skiroja in rolke, ki jim daje občutek neodvisnosti in možnost za raziskovanje ter neskončno zabavo. Ob tem pa si lahko na svoj zložljiv RollJet pripnejo še posebno šolsko torbo in se tako še lažje in brez obremenitve hrbta premikajo po mestu. 

V mestu z RollJet-om vedno zmagate. Na poti skozi mesto se izognete mestni gneči in se zabavate, ko drugi stojijo v kolonah, čakajo na trolo, ali pešačijo. V torbo, ki je varno in udobno pritrjena na RollJet, lahko spravite vse, kar potrebujete. V nakupovalnem središču ali v šoli se RollJet v hipu spremeni v torbo na kolesih. Na površinah, ki niso primerne za kolesca, RollJet zložite povsem skupaj in ga s tem spremenite v navaden nahrbtnik.

Ustvarjen za mlade – take in drugačne

RollJet so razvili kot inovativen in zabaven izdelek za mlade. Seveda to ne pomeni, da RollJet-a ne morete uporabljati tudi vsi tisti, ki ste mladi predvsem po srcu – bodisi za pot v službo, za rekreacijo ali za nakupe. Osnovni model M je namenjen uporabnikom do teže 100 kg in višine do 180cm. Za višje ali močnejše uporabnike pa je na voljo model L, ki je prilagojen za težo uporabnika do 100 kg in višino do 190 cm.

Kakovost na prvem mestu

Za materiale in sestavne elemente RollJeta izbirajo samo najboljše. Deska Rolljet-a je ojačana s steklenimi vlakni. Kvaliteta in prožnost deske je primerljiva z najboljšo rolko ali smučko. Poskrbeli so za to, da je Rolljet bolj stabilen, kot primerljivi izdelki. Inovativna konstrukcija omogoča, da lahko stoji sam, zložen na dveh kolesih in tački. 

Več informacij najdete tudi na njihovi uradni strani: www.rolljet.com

Članki iz rubrike