stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 19.09.2018 09:31:18

20-letnico Avtohiše Malgaj bodo obeležili starodobniki, hitrostno menjavanje pnevmatik, Nuša Derenda in Trkaj

Andrej Malgaj, direktor Avtohiše Malgaj
Avtohiša Malgaj beleži 20-letnico delovanja v Ljubljani, ki je ena od pomembnejših obletnic v 125-letni obrtno podjetniški tradiciji družine Malgaj. Danes zastopajo šest blagovnih znamk, opravijo 36.000 servisnih storitev in prodajo več kot 3.200 vozil letno. Z izobraženostjo kadra, vlaganjem v izpopolnitev tehnične opremljenosti in visoko ravnijo kakovosti storitev, zagotavljajo nenehno uresničevanje vedno zahtevnejših želja svojih kupcev in s tem rast skupine Malgaj.

Praznovanje s pozdravnim govorom generalnega direktorja Renault Nissan Adriatic, Jeana-Pierra Mesića in direktorja Avtohiše Malgaj, Andreja Malgaja se bo začelo v torek, 25. septembra 2018, ob 13.30 uri v prostorih Avtohiše Malgaj na Tržaški cesti 108 v Ljubljani. Nastopila bosta pevka Nuša Derenda in raper Rok Terkaj – Trkaj, pomembno obletnico pa bo s svojo prisotnostjo podprl tudi župan Mestne občine Ljubljana, Zoran Janković. Zbrani bodo lahko uživali še v razstavi starodobnikov, in na testno vožnjo odpeljali športni model novega Renault Clio RS.

V Avtohiši Malgaj želijo okroglo obletnico delovanja v Ljubljani praznovati tudi z zvestimi strankami, zato v sredo, 26. septembra 2018, od 11. do 19. ure zanje pripravljajo dan odprtih vrat, kjer bo dogajanje povezoval Miha Deželak, za glasbeno podlago pa bo poskrbel DJ Dady. Obiskovalci se bodo ob 13. uri lahko pozabavali tudi ob tekmovanju v hitrostnem menjavanju pnevmatik, simulatorju vožnje, razstavi starih avtov in najnovejših avtomobilov, ki jih ne vidite vsak dan, fotografiranju v foto boxu, od 16. do 19. ure pa bodo lahko uživali še ob trikih čarovnika Joleta Coleta.

Značke: malgaj, avtohiša

Članki iz rubrike