Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
0 04.04.2018 11:44:25

Addiko Bank prejemnica šestih nagrad 'Transform Awards Europe 2018'

Addiko Bank je prejela šest nagrad „Transform Awards Europe 2018“, ki jih podeljujejo za najboljše projekte na področju upravljanja blagovnih znamk in rebrandinga, za najbolj kreativne rešitve glede vizualne identitete oziroma za kakovostno upravljanje z ugledom.

Addiko Bank je bila skupaj z agencijo Prophet, ki ji je zaupan projekt rebrandinga Addiko Skupine, s strani strokovne žirije, sestavljene iz 27 strokovnjakov s področja marketinga, oglaševanja, brendinga, komunikacij in kreative, nominirana v šestih kategorijah in v vseh osvojila nagrado: zlato za „Naboljšo kreativno strategijo“, „Najboljši rebranding po procesu združevanja“, „Najboljši razvoj blagovne znamke v okviru repozicioniranja in predstavljanja nove vizije“, „Najboljšo vizualno identiteto v finančni industriji“; srebro za „Najboljšo uporabo vizualne lastnine“; ter bronasto za „Najboljši strateški in kreativni razvoj nove blagovne znamke“.

"Prejeti eno renomirano nagrado je veliko priznanje in čast, prejeti šest nagrad v mednarodni konkurenci globalnih blagovnih znamk kot so P&G, Intel, Danone, Siemens, Konica-Minolta, Harrods, ABB, BAT, Carlsberg, Bloomberg… pa je neverjeten dosežek, na katerega smo zelo ponosni. Te nagrade doživljamo kot zadnje v nizu potrditev, da smo odlično izpeljali projekt rebrandinga. Prav tako so nagrade vzdpodbuda, da smo iz dneva v dan našim strankam in partnerjem še boljša, bolj jasna, bolj enostavna in bolj nesporedna banka," je povedala Maja Čulig, direktorica Marketinga Addiko Skupine.

Transform_Awards_Winner_2018

S „Transform Awards Europe“ nagradami se nagrajuje inovativnost, kreativnost in odličnost pri upravljanju s korporativnimi in produktnimi blagovnimi znamkami v 43 državah v Europi, pri čemer se vrednoti strateški pristop, kakovost vsebin, kreativnost in izvirnost izvedbe, ter doseženi rezultat. Za letošnje nagrade so se potegovali projekti, začeti in zaključeni v času od 1. maja 2016 do konca maja 2017.

Več o nagradah: http://www.transformmagazine.net/awards/europe/

Članki iz rubrike