sebastjan cimerotić Odkrito.si

Sebastjan Cimirotič ima velike težave

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 23. maja

Philip Roth Svet24.si

Poslovil se je Philip Roth

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Burak Özçivit Njena.si

To je ženska, ki je spodila Buraka!

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

ou
ou
0 04.04.2018 11:44:25

Addiko Bank prejemnica šestih nagrad 'Transform Awards Europe 2018'

Addiko Bank je prejela šest nagrad „Transform Awards Europe 2018“, ki jih podeljujejo za najboljše projekte na področju upravljanja blagovnih znamk in rebrandinga, za najbolj kreativne rešitve glede vizualne identitete oziroma za kakovostno upravljanje z ugledom.

Addiko Bank je bila skupaj z agencijo Prophet, ki ji je zaupan projekt rebrandinga Addiko Skupine, s strani strokovne žirije, sestavljene iz 27 strokovnjakov s področja marketinga, oglaševanja, brendinga, komunikacij in kreative, nominirana v šestih kategorijah in v vseh osvojila nagrado: zlato za „Naboljšo kreativno strategijo“, „Najboljši rebranding po procesu združevanja“, „Najboljši razvoj blagovne znamke v okviru repozicioniranja in predstavljanja nove vizije“, „Najboljšo vizualno identiteto v finančni industriji“; srebro za „Najboljšo uporabo vizualne lastnine“; ter bronasto za „Najboljši strateški in kreativni razvoj nove blagovne znamke“.

"Prejeti eno renomirano nagrado je veliko priznanje in čast, prejeti šest nagrad v mednarodni konkurenci globalnih blagovnih znamk kot so P&G, Intel, Danone, Siemens, Konica-Minolta, Harrods, ABB, BAT, Carlsberg, Bloomberg… pa je neverjeten dosežek, na katerega smo zelo ponosni. Te nagrade doživljamo kot zadnje v nizu potrditev, da smo odlično izpeljali projekt rebrandinga. Prav tako so nagrade vzdpodbuda, da smo iz dneva v dan našim strankam in partnerjem še boljša, bolj jasna, bolj enostavna in bolj nesporedna banka," je povedala Maja Čulig, direktorica Marketinga Addiko Skupine.

Transform_Awards_Winner_2018

S „Transform Awards Europe“ nagradami se nagrajuje inovativnost, kreativnost in odličnost pri upravljanju s korporativnimi in produktnimi blagovnimi znamkami v 43 državah v Europi, pri čemer se vrednoti strateški pristop, kakovost vsebin, kreativnost in izvirnost izvedbe, ter doseženi rezultat. Za letošnje nagrade so se potegovali projekti, začeti in zaključeni v času od 1. maja 2016 do konca maja 2017.

Več o nagradah: http://www.transformmagazine.net/awards/europe/

Članki iz rubrike