balmoral 2 profi Odkrito.si

Šokantna novica o smrti princa Philipa

16-oliver dragojevic Svet24.si

To si je o Slovencih mislil Oliver Dragojević

tretje oko, akaša Petisvet

Akaški zapisi dostopni vsakemu, to je pot do njih

vodstvo UKC Svet24.si

Slovenski otroci umirajo, zdravniki pa se kregajo

vunjak dopust2 Svet24.si

FOTO: Dejan je vesel, da ga imajo za očetovega ...

Niall Horan in Hailee Steinfeld (1) Najstnica.si

Niall Horan in Hailee Steinfeld končno pokazala, ...

Petra_Kercmar_foto_Mankica_Kranjec Njena.si

Z njim na dopustu uživa Petra Krčmar

ou
ou
0 04.04.2018 11:44:25

Addiko Bank prejemnica šestih nagrad 'Transform Awards Europe 2018'

Addiko Bank je prejela šest nagrad „Transform Awards Europe 2018“, ki jih podeljujejo za najboljše projekte na področju upravljanja blagovnih znamk in rebrandinga, za najbolj kreativne rešitve glede vizualne identitete oziroma za kakovostno upravljanje z ugledom.

Addiko Bank je bila skupaj z agencijo Prophet, ki ji je zaupan projekt rebrandinga Addiko Skupine, s strani strokovne žirije, sestavljene iz 27 strokovnjakov s področja marketinga, oglaševanja, brendinga, komunikacij in kreative, nominirana v šestih kategorijah in v vseh osvojila nagrado: zlato za „Naboljšo kreativno strategijo“, „Najboljši rebranding po procesu združevanja“, „Najboljši razvoj blagovne znamke v okviru repozicioniranja in predstavljanja nove vizije“, „Najboljšo vizualno identiteto v finančni industriji“; srebro za „Najboljšo uporabo vizualne lastnine“; ter bronasto za „Najboljši strateški in kreativni razvoj nove blagovne znamke“.

"Prejeti eno renomirano nagrado je veliko priznanje in čast, prejeti šest nagrad v mednarodni konkurenci globalnih blagovnih znamk kot so P&G, Intel, Danone, Siemens, Konica-Minolta, Harrods, ABB, BAT, Carlsberg, Bloomberg… pa je neverjeten dosežek, na katerega smo zelo ponosni. Te nagrade doživljamo kot zadnje v nizu potrditev, da smo odlično izpeljali projekt rebrandinga. Prav tako so nagrade vzdpodbuda, da smo iz dneva v dan našim strankam in partnerjem še boljša, bolj jasna, bolj enostavna in bolj nesporedna banka," je povedala Maja Čulig, direktorica Marketinga Addiko Skupine.

Transform_Awards_Winner_2018

S „Transform Awards Europe“ nagradami se nagrajuje inovativnost, kreativnost in odličnost pri upravljanju s korporativnimi in produktnimi blagovnimi znamkami v 43 državah v Europi, pri čemer se vrednoti strateški pristop, kakovost vsebin, kreativnost in izvirnost izvedbe, ter doseženi rezultat. Za letošnje nagrade so se potegovali projekti, začeti in zaključeni v času od 1. maja 2016 do konca maja 2017.

Več o nagradah: http://www.transformmagazine.net/awards/europe/

Članki iz rubrike