Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 04.04.2018 09:27:26

Rogla in Terme Zreče zaključila eno najuspešnejših zimskih sezon v zadnjih letih

Na velikonočni ponedeljek, 2. aprila, so po 123. smučarskih dnevih v sezoni 2017/18 ugasnile žičniške naprave na Rogli.

Od začetka smučarske sezone, 1. decembra 2017, je Rogla gostila 202.230 smučarjev, kar je 7,3 % več kot v prav tako uspešni sezoni 2016/17. Povprečno je na Rogli smučalo 1644 smučarjev na dan.

Od začetka decembra 2017 do konca marca 2018 smo na Rogli in v Termah Zreče skupaj zabeležili 101.104 nočitve, kar je 3,2 % več kot v istem obdobju pretekle sezone oz. realizirali povprečno dobrih 80 % zasedenost vseh hotelskih kapacitet.

V zimski sezoni 2017/18 smo goste in obiskovalce navduševali ne samo z odlično smuko, temveč tudi z zabavo za otroke v prav posebni pohorski vasici, doživetji za otroke in odrasle na ranču »Pri Pesku«, številnimi kulinaričnimi dobrotami ter edinstveno povezavo smučarskega centra Rogla s termalnim zdraviliščem Terme Zreče.

Rogla_Smučanje_1

Tudi tokrat se je Rogla izkazala kot organizator mednarodnih tekmovanj in dogodkov. Najodmevnejši med njimi je bil FIS Svetovni pokal v deskanju na snegu v paralelnem veleslalomu, ki je letos prvič potekal dva dni. Odmevalo pa je tudi o Svetovnem dnevu na snegu, Evropskem pokalu v deskanju na snegu v paralelnih disciplinah ter že tradicionalnem Freestyle Weeku.

Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti vsem našim gostom, obiskovalcem in prijateljem, ker nam zaupajo, ter medijem, ker nas spremljajo. Posebna zahvala je namenjena vsem zaposlenim, ki so k uspešnosti pripomogli s svojim delom, znanjem, prijaznostjo in gostoljubnostjo.

Intenzivnejše priprave na poletno sezono sicer načrtujemo v naslednjih tednih, bomo pa tudi v letošnjem poletju posebno pozornost namenili vsebini in kakovosti naše ponudbe, pri čemer se bomo usmerili predvsem na nadgradnjo doživljajske ponudbe za družine, pripravo programov, ki bodo temeljili na zdravih, zelenih in aktivnih doživetjih ter ustvarjali kulinarične zgodbe, ki ponujajo sinergijo med bogato kulinarično tradicijo naših krajev in sodobnimi trendi v zdravem načinu prehranjevanja, ki vključujejo sveža, lokalno pridelana živila in prehranske izdelke.

Sicer pa se je na Zreškem Pohorju že prebudila pomlad, ki ob neponovljivi kombinaciji čudovite narave, prijetne srednjegorske klime, številnih možnosti za šport, rekreacijo, zdravje in dobro počutje in pristnih kulinaričnih dobrot ponuja nepozabna doživetja.

Značke: rogla, smučanje

Članki iz rubrike