Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 30.03.2018 12:00:20

Z Bekom je pranje perila brezskrbno

V hitrem tempu vsakdana je pranje oblačil eno izmed nujnih opravil, a zakaj tega ne bi počeli na pameten, varčen in enostaven način?

BEKO, vodilna evropska blagovna znamka pametnih tehnologij na področju bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov, vztrajno sledi svoji viziji varčnih in tehnološko inovativnih izdelkov, ter v domove ljudi prinaša pametne rešitve, ki lajšajo njihov vsakdan. S svojimi inteligentnimi rešitvami je prisoten v življenjih več 250 milijonov uporabnikov v več kot 100 državah po vsem svetu, vsaki dve sekundi pa je prodan en BEKO izdelek. S pametnimi inovacijami, kot je najnovejša tehnologija samodejnega doziranja detergenta v pralnem stroju – AutoDosing, pa omogočajo izjemno nizko porabo energije in vode, prihranek pri detergentu in enostavno ter brezskrbno pranje perila. Z Bekom je življenje enostavnejše.

BEKO AutoDosing_home

BEKO s svojimi pametnimi, okolju prijaznimi rešitvami in inovativnimi izdelki aktivno pripomore k varčnejšemu vsakdanu. Kot najnovejšo inovacijo predstavlja pametno tehnologijo samodejnega doziranja detergenta – AutoDosing, ki so jo pri Beku namestili v pralni stroj Beko WMP8744XD in poskrbi za optimalno doziranje količine detergenta ter mehčalnega sredstva. Težave, ki nastanejo zaradi ročnega doziranja se kažejo v tem, da običajno vlijemo enako ali preveliko količino detergenta, kar pa lahko privede do alergičnih reakcij, nepotrebnega prepogostega kupovanja detergentov, okvare pralnega stroja, negativno pa vpliva tudi na okolje. Rezultati ob preveliki meri vstavljenega detergenta so tudi slabi rezultati izpiranja, pri premajhni količini pa slabi rezultati pranja. Samodejno doziranje pa vedno zagotavlja optimalne rezultate, zato je BEKO razvil tehnologijo AutoDosing. Detergent in mehčalec enostavno vlijete v dozirno posodo in izberete želeni program, trije senzorji pa poskrbijo za optimalno količino detergenta, porabo vode in energije. Samodejno doziranje lahko tudi izklopite in izberete med večjo, srednjo in manjšo mero detergenta in mehčalca. Možno je uporabljati tudi pralni prašek in ga uporabite v kombinaciji z mehčalcem ali brez. Pralni prašek dozirate za enkratno pranje, medtem ko boste detergent in mehčalec v dozirno posodo vstavili le na vsakih 20 do 23 pranj.

Z uporabo te izjemne funkcije boste privarčevali pri čistilnem sredstvu, podaljšali življenjsko dobo vašega pralnega stroja in zmanjšali škodljiv vpliv na okolje, saj boste prihranili tudi vodo in energijo. Pranje je pravkar postalo veliko bolj brezskrbno in ekonomično.

Značke: beko, oglas

Članki iz rubrike